odeons-sangklub_august_2024

ODEONs Sangklub

Mandag 19. aug 2024 - Kl. 16:30 - 17:30 Dørene åbner kl. 10:00 Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Byens Scene i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON

Vil du være med i vores sangklub?

Alle er meget velkommen i ODEONs Sangklub, som afholdes en gang hver måned. Hver gang er en kendt fynbo eller fagperson med relevans til månedens tema, er inviteret som gæst. Gæsteværten har på forhånd udvalgt 8-10 sange med udgangspunkt i Højskolesangbogen eller dagens tema. De valgte sange præsenteres, og vi synger dem sammen.

Dagens gæst og tema

  • Gæstevært: Sine Jensen Smed, Formidlingsleder Museum Odense

  • Tema: H. C. Andersens verden

Om dagens gæstevært

Sine Jensen Smed har en ph.d. i litteraturhistorie og arbejder som formidlingsleder i H.C. Andersens Hus. Hun har altid været fascineret af H.C. Andersen og brænder for at fortælle spændende historier om forfatteren med udgangspunkt i hans værker.
Om temaet siger Sine følgende: “I eftermiddagens løb kommer vi vidt omkring i H.C. Andersens verden. Vi går både historisk og litterært til værks, når vi dykker ned i teksterne og udfolder det spændende univers, der ligger gemt i hver sang. Vi skal selvfølgelig synge sange af Andersen, men vi kommer også til at synge sange af andre forfattere, både fra hans samtid og nyere.”
Vel mødt til en eftermiddagsstund fuld af vellyd, hvor historie og eventyr blandes med sang og musik.

Om ODEONs Sangklub

Sangklubben foregår hver gang på Byens Scene, som ligger i ODEONs foyer, hvor der er højt til loftet og plads til alle.

Alle er velkomne og det kræver ingen sangtalent eller nodekendskab - blot sangglæde. Vi synger efter Højskolesangbogens 18. udgave. Vi stiller sangbøger til rådighed, så det eneste du skal medbringe er dit gode humør.

Det er gratis at deltage, og alle er velkommen.

Vært for ODEONs Sangklub

Musiker og musikformidler Hanne Askou er Sangklubbens vært og spiller for på violin.

Hanne Askou er uddannet klassisk violinist fra Det Fynske Musikkonservatorium med debut fra solistklassen. Hun har en omfattende koncertvirksomhed i hele landet, blandt andet som en del af Duo Askou//Andersen (violin og accordeon). Hun har i mange år beskæftiget sig med fællessang og den danske sangskat, og har med duoen udgivet flere populære album med instrumentale udgaver af danske sange, blandt andet af Carl Nielsen og Kai Normann Andersen.

Læs mere om Hanne på www.hanneaskou.dk

Se alle

KreaKafé: Lanterner af Genbrugsglas

Mandag 1. jul - Lørdag 6. jul 2024

Vi inviterer alle, store som små, til at dekorere smukke lanterner af genbrugsglas – perfekte til at skabe en stemningsfuld atmosfære i haven eller i stuevinduet.

Se event
kreakafe-lanterne_juli_2024-1717408576

KreaKafé: Grønne genbrugs-urtepotter

Mandag 8. jul - Lørdag 13. jul 2024

Elsker du at være kreativ, og vil du gerne give dine potter et personligt touch? Så er uge 28 i Café ODEON Social noget for dig!

Se event
kreakafe-potter_juli_2024-1717409794

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere