Hotel

Du er her

Overnatningsmuligheder i Odense

ODEON har et tæt samarbejde med Radisson Blu H. C. Andersen Hotel og Frederik VI's Hotel om at levere de bedste overnatninger på Fyn. 

Både Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og Frederik VI's Hotel sørger for at give dig en afslappende og ikke mindst en fantastisk afslutning efter et besøg i ODEON. 

Når du træder ud af ODEONs hoveddør, skal du blot bevæge dig 100 meter hen ad Claus Bergs Gade, og så står du i Radisson Blu H. C. Andersen hotels reception. Ønsker du til gengæld et hotel, hvor de naturskønne omgivelser er i centrum, kan du vælge Frederik VI's Hotel, som er blot 10 minutters kørsel fra ODEON. 

På Radisson Blu H. C. Andersen Hotel finder du 145 lækre værelser med TV, minibar og kvalitetssenge, og du er garanteret en god nattesøvn.

På Frederik VI's Hotel finder du 62 lækre værelser og en rolig atmosfære - hvor der er 200 meter til skov og afmærkede løberuter. 

Begge hoteller gør dit ophold overskueligt og garanterer god nattesøvn. 

 

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel

Book et ophold på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i hjertet af Odense tæt på de brostensbelagte gader og byens mange attraktioner. Odense er især kendt som H.C. Andersens hjemby, men også for dens charmerende gågader med de mange caféer og hyggelige butikker, der indbyder til shopping oplevelser. Hotellet ligger tæt ved Odenses seværdigheder og oplevelser - hvad enten du er på forretningsrejse, kulturelt interesseret eller har lyst til, at opleve byens eventyrlige stemning.

Radisson Blu Hotel H.C. Andersen Odense

Frederik VI's Hotel

Frederik VI's Hotel

Frederik VI's Hotel ligger 10 km fra Odense Banegård, i den grønne forstad Korup. Samtlige værelser på Frederik VI's Hotel har satellit-tv og skrivebord. Nogle af værelserne har desuden faciliteter til at lave te og kaffe. Hotellet har restaurant, bar, terrasse samt have. Gæsterne kan desuden spille dart og billard på Frederik VI's Hotel. I nærheden af hotellet kan man spille golf eller tage på vandre- og fisketure. Der tilbydes gratis privat parkering på Frederik VI's Hotel. 

 Frederik VI's Hotel Odense

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2