Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-reception

Hotel

Overnat på Hotel Comwell H. C. Andersen i Odense centrum. I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Overnat på Comwell H. C. Andersen

Besøg Hotel Comwell H. C. Andersen Odense, og lad selveste H. C. Andersen byde dig velkommen.

Om Hotel Comwell H. C. Andersen

Comwell H. C. Andersen Odense er beliggende i det charmerende H. C. Andersen-kvarter, midt i Odense C. Her finder du nogle af de mest velkendte seværdigheder i Odense, heriblandt H. C. Andersens Hus, H. C. Andersens Museum og Møntergården.

Herudover byder den centrale placering på korte afstande til både Odense Banegård Center, gågaden og Odense Havn. Du har med andre ord den bedste beliggenhed i byen. Uanset om du har brug for overnatning i forbindelse med et privat- eller et forretningsophold, står Comwell H. C. Andersen Odense klar med de helt perfekte rammer til dig.

HOTEL

Pakkeophold

Hold øje med vores pakkeophold, hvor du som medlem af Comwell Club kan købe en helaftensoplevelse til en god klub-pris. Som standard består pakken af overnatning inkl. overnatning på Hotel Comwell H.C. Andersen i Odense, 3-retters middag i Restaurant Schiøtz og show i Store Sal i ODEON.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-indgang_statue
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-restaurant_bord_restaurant-(8)
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-restaurant_borde_mobler_lampe
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-cowork
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_seng
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-modelokale_billede