ODEON_mode-lokale_kildevand-og-glas

Konference og møder

Få minutter fra Odense Banegård Center, 15 minutter fra motorvejen E20 og lige ved siden af H.C. Andersens barndomshjem ligger ODEON.
I ODEON kan vi skabe de unikke rammer, hvad enten det er konference, årsmøde, teambuilding, store kongresser eller blot et enkelt møde for to.

Hold jeres næste konference eller møde i ODEON

For os er det vigtigt, at vores gæster er med hele vejen. Vores faciliteter er topmoderne, og vi sætter en ære i at skabe de bedste oplevelser, præcis efter jeres ønske. For os er fleksibilitet, samt kreativitet en stor del af det at skabe de perfekte rammer, for netop den ønskede oplevelse – hvad enten det drejer sig om musik og underholdning i pausen, eller en særlig rundvisning under jeres konference.

Alle er velkomne i ODEON. Vi har mulighed for at rumme udstillinger og alle former for messer - fra enkelte produktpræsentationer til store og spændende forbrugermesser. Vores store foyer giver rig mulighed for at tænke kreativt og samtidig skabe de optimale rammer for networking.

Alle vores 24 møde- og konferencelokaler er indrettet med det nyeste AV- og IT-udstyr. Lokalerne kan sammensættes efter individuelle ønsker, og vi har trådløst Wi-Fi tilgængeligt overalt i bygningen. 

Ønskes der en længerevarende konference eller kursus med overnatning har vi i ODEON direkte tilknytning til det 4-stjernede Comwell H.C. Andersen Odense med 156 renoverede og moderne værelser.

Vi glæder os til at have jer som konference- og/eller mødegæst i ODEON, og vil selvfølgelig gøre alt for at give jer den helt optimale oplevelse, og efterkomme lige netop de ønsker og behov I måtte have i forbindelse med jeres ophold.

VI MATCHER JERES BEHOV

Mødelokaler og faciliteter

I ODEON kan vi skabe de unikke rammer, hvad enten det er konference, årsmøde, teambuilding, store kongresser eller blot et enkelt møde for to. Vores faciliteter er topmoderne, og vi sætter en ære i at skabe de bedste oplevelser, præcis efter kundens ønske.

Læs mere
Lækkert lyst mødelokale med borde, stole og skærm
FIRMAFEST, KONFIRMATION OG BRYLLUP

Fester og selskaber

Skal I holde firmafest, konfirmation eller noget helt tredje? Så har vi de perfekte rammer!

Læs mere
Daekket-bord-med-lys-og-glas-og-vin