Om ODEON

ODEON er et mangfoldigt musik-, teater- og konferencehus og blandt de største møde- og eventsteder i Danmark.

Store oplevelser til alle

ODEON er et samlingssted for de unge, de ældre og alle de mange midt imellem, og vi har fokus på de store kulturoplevelser gennem et alsidigt program. Vi er en aktiv del af byens lokale kulturliv, og vi agerer ansvarsfuldt over for det samfund, vi er en del af – socialt, økonomisk og miljømæssigt.

ODEON er et hus i bevægelse, og vi vil være med til, at endnu flere danskere kan få de store oplevelser helt tæt på.

ODEON indeholder fire sale, et supermarked, undervisningslokaler, restaurant, bar/lounge, mødelokaler, kontorer, café, studieboliger og en p-kælder i underetagen.

ET MANGFOLDIGT HUS

Beboere

ODEON er et mangfoldigt musik-, teater- og konferencehus, der samler Odense Teater, Syddansk Musikkonservatorium, Den Danske Scenekunstskole, Odense Teater, Café ODEON Social og Restaurant Schiøtz, Netto samt ungdomsboliger under ét tag.

Læs mere om beboere og scener
ODEONs facade om aftenen

ODEONs historie

Den 3. juni 2014 startede KPC byggeriet af ODEON – Odenses nye hus til musik, teater og konferencer. ODEON er opført på grunden ved Odense Koncerthus, der grænser op til Thomas B. Thriges Gade. Den 1. marts 2017 var dagen, hvor ODEON første gang slog dørene op for byens borgere.

Læs mere om ODEONs historie
ODEON_interior_trappe
VI MATCHER JERES BEHOV

Konference og Møder

ODEON er en del af hotelkæden Comwell, som driver Hotel H.C. Andersen Odense, Odense Koncerthus og ODEON. Vi kan derfor tilbyde jer mange forskellige faciliteter og lokaler, når I skal holde konferencer eller møder.

Læs mere
Lækkert lyst mødelokale med borde, stole og skærm
Se alle