ODEONs facade om aftenen

Beboere

ODEON er et mangfoldigt musik-, teater- og konferencehus, der samler Odense Teater, Syddansk Musikkonservatorium, Den Danske Scenekunstskole, Café ODEON Social og Restaurant Schiøtz, Netto samt ungdomsboliger under ét tag.

Odense Teater

Som supplement til Odense Teaters øvrige 4 scener i Jernbanegade – herunder Store Scene med plads til ca. 500 gæster – slog man i 2017 dørene op for Teatersalen i ODEON.

Læs mere
Røde sæder og stole i teatersalen i ODEON

Syddansk Musik­konservatorium

Syddansk Musikkonservatoriums Odense-afdeling har hjemme i ODEON, og har ca. 150 studerende, der uddanner sig indenfor enten klassisk eller rytmisk musik.

Læs mere
Rækker af grønne sæder i Syddansk Musikkonservatorium

Den Danske Scenekunstskole

På DDSKS i Odense kan studerende bl.a. tage bacheloruddannelsen i Skuespil, der har til formål at uddanne kreative og selvstændige skuespillere, som med kunstneriske, teoretiske og praktiske færdigheder på højeste niveau er i stand til at arbejde i et bredt spektrum af scenekunstneriske formater som skabende og fortolkende kunstnere.

Læs mere
Billede af store sal og de grønne sæder

Odense Symfoniorkester

Odense Symfoniorkester har hjemme i Odense Koncerthus – en nabobygning på ODEON-matriklen – som blev indviet i 1982. Hovedparten af orkestrets koncerter finder sted i Carl Nielsen Salen, en koncertsal med en fremragende akustik, plads til 1.212 mennesker samt udstyret med et 46-stemmer stort orgel bygget af ét af verdens førende orgelbyggerier, Marcussen & Søn.

Læs mere
Carl-Nielsen-salen_odeonse-koncerthus