Syddansk Musikkonservatorium

Syddansk Musikkonservatoriums Odense-afdeling har hjemme i ODEON, og har ca. 150 studerende, der uddanner sig indenfor enten klassisk eller rytmisk musik.

Konservatoriets koncertsal i ODEON

Syddansk Musikkonservatorium er med sin beliggenhed i henholdsvis Odense og Esbjerg en væsentlig aktør i det syddanske kulturliv - både som uddannelsessted og kulturinstitution, men i høj grad også som aktiv bidragsyder til hele regionens musikalske vækstlag og professionelle musikmiljø. Endelig er SDMK, i kraft af de ca. 200 årlige koncerter institutionen afholder, også en af regionens førende leverandører af musikalske kulturoplevelser for regionens borger. Ved siden af deres studie spiller konservatoriets ca. 260 studerende desuden en markant og aktiv rolle i hele regionens kulturliv – både som udøvende musikere, initiativtagere og undervisere.

Konservatoriets Koncertsal i ODEON er velegnet til både foredrag og koncerter. Scenen er stor nok til et mindre symfoniorkester/ kammerorkester og der er 198 siddepladser. Der er indgang til salen fra både stueetagen, hvor der er kørestolsadgang, og fra øvre foyer på 1. sal. Det er muligt at leje salen og øvre foyer, når SDMK ikke selv gør brug af dem.

Læs mere om Syddansk Musikkonservatorium, og se deres koncertkalender her.

Rækker af grønne sæder i Syddansk Musikkonservatorium