lydteknikker-odeon_2023

Venue Specs

Her på siden har vi samlet information, som teknikere, produktionscrew og arrangører, der lejer sig ind i ODEON, kan have gavn af.
ODEON har faciliteter og udstyr i topklasse, sale og scener med stor fleksibilitet og et kompetent og serviceminded personale – alt sammen medvirkende til at gøre dit kulturarrangement til den bedste oplevelse for vores fælles publikum.

Leje af ODEONs Store Sal:

De fleste arrangementer i ODEONs Store Sal, opsættes af eksterne selvstændige arrangører, der lejer sig ind i huset. Det betyder et mangfoldigt program med et bredt og varieret bidrag fra mange forskellige dygtige kulturaktører.

Vores topmoderne og fleksible Store Sal har siden ODEONs åbning i 2017 lagt scene til en lang række store artister og produktioner, indenfor mange forskellige genrer.

Er du interesseret i at leje ODEONs Store Sal, kan du her læse om generel info, personale, de mange tekniske muligheder mm. som teknikere, produktionscrew og arrangører, der besøger ODEON, kan have gavn af.

Venuespecifikation

ODEONs billetsystem:

Ønsker du, at vi i ODEON skal stå for billetoprettelse, gøres dette gennem vores eksklusivaftale med Ticketmaster. Al koordinering, oprettelse og salg hos Ticketmaster foregår gennem ODEONs koordinator.

Kontakt:

ODEONs Kulturafdeling
Mail: chcodeon@comwell.com
Telefon: 66 14 78 00

ODEONs Kvarter 1
5000 Odense C
CVR: 29516200

HOTEL

Vil du overnatte?

Har du brug for overnatning i forbindelse med dit besøg i ODEON, så ta' fat i vores koordinator Kristine Snestrup Nielsen, som står klar til at hjælpe dig med en fordelagtig aftale.

Du kan kontakte hende på mail ksn@comwell.com eller telefon 66147800.

Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Mere om ODEON

Receptionist taler i telefon bagved computer

FAQ

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål om alt fra billetkøb til parkering.

Læs mere
ODEONs facade om aftenen

Beboere og scener

ODEON er et mangfoldigt musik-, teater- og konferencehus, der samler Odense Teater, Syddansk Musikkonservatorium, Den Danske Scenekunstskole, Café ODEON Social og Restaurant Schiøtz, Netto samt ungdomsboliger under ét tag.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_seng

Hotel

Overnat på Hotel Comwell H. C. Andersen i Odense centrum. I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med dit arrangement.

Læs mere
ODEON_interior_trappe

Om ODEON

ODEON er et samlingssted for de unge, de ældre og alle de mange midt imellem, og vi har fokus på de store kulturoplevelser gennem et alsidigt program. Vi er en aktiv del af byens lokale kulturliv, og vi agerer ansvarsfuldt over for det samfund, vi er en del af – socialt, økonomisk og miljømæssigt.
ODEON er et hus i bevægelse, og vi vil være med til, at endnu flere danskere kan få de store oplevelser helt tæt på.

Læs mere