Mad_fade_tallerkner_brod

Mad og drikke

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON.

OVERSKUDSMAD MED OMTANKE

Café ODEON Social

Café ODEON Social er ét af to spisesteder i ODEON. Caféen emmer af afslappende atmosfære og hyggeligt fællesskab. Hvad enten du har brug for rolige og lyse omgivelser til at drikke din morgenkaffe, et centralt mødested for din studiegruppe eller måske et uformelt møde, står vores cafépersonale klar til at sørge for et hyggeligt og behageligt besøg.

Læs mere
Cafe-ODEON-social_indgang
3-RETTERS KONCERTMENU

Restaurant Schiøtz

I Restaurant Schiøtz får du en helstøbt oplevelse, med en lækker middag inden showet/koncerten. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet samt bæredygtighed. Menukortet er inspireret af danske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Ønsker I inspiration til en flot vinoplevelse, anbefaler vi en snak med vores dygtige tjenere, der er behjælpelige med råd og vejledning.

Læs mere
Restaurant Schiøtz indgang
AD LIBITUM DRIKKELSE I PAUSEN

NemPause

Få en vellykket pause med adgang til lukket NemPause-område, hvor drikkevarer bestående af øl, vand, husets vin, kaffe/te samt lette snacks ad libitum, står klar. Du kan gå direkte fra salen til Restaurant Schiøtz og lade dig forkæle – og samtidig undgår du at bruge pausen på at stå i kø.

Prisen for NemPause er 89 kr. og kan tilkøbes i vores bar, inden showet begynder.

Kold øl
2- RETTERS, 3-RETTERS OG A LA CARTE

Restaurant Hans Christian

Tag en tur over til vores nabo, Comwell H.C. Andersen Odense, og besøg Restaurant Hans Christian.

Restaurant Hans Christian er stedet hvor hygge og god mad er i højsæde, og gæsternes mening vægtes højt. Kokken tilbyder god mad af fynske råvarer inspireret af danske traditioner. Der serveres lækre forretter, diverse hovedretter og søde desserter.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-restaurant_bord_restaurant-(8)