Cafe-ODEON-social_indgang

Café ODEON Social

Afslappet café med plads til alle, hvor vi fokuserer på bæredygtige serveringer og hyggeligt socialt samvær.

Om caféen

Café ODEON Social er ét af to spisesteder i ODEON og emmer af afslappende atmosfære og hyggeligt fællesskab.

Hvad enten du har brug for rolige og lyse omgivelser til at drikke din morgenkaffe og læse dagens avis, et centralt mødested for din studiegruppe eller måske et uformelt sted at afholde dit møde, står vores café og personale klar med åbne arme til at sørge for en hyggelig og behagelig oplevelse.

Med fokus på bæredygtighed og økologi prioriterer vi lokale råvarer i sæson, da vi tror på, at det giver den bedste smagsoplevelse og kvalitet.

Bestil bord og buffet inden forestillingen

Du kan bestille mad i forbindelse med dit arrangement på hvert enkelt event i vores kalender.

Du kan også se en samlet liste over, hvilke aftener, det er muligt at spise en buffet i Café ODEON Social her.

Her kan du se åbningstider for Café ODEON Social.

Dit besøg

Åbningstider: Mandag-Lørdag kl. 10:00-17:00
I forbindelse med kulturevents i huset, kan åbningstiderne for Café ODEON Social variere.

Hvad er der på menuen?

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Café ODEON Social.

Du behøver ikke at bestille bord i dagtimerne, men kig blot forbi til en lækker drink eller lidt sommermad tilberedt af vores søde og dygtige kokke.

Du kan blandt andet smage vores lette, lyserøde jordbærkoldskål med hjemmelavede kammerjunker eller vores kartoffelsalat, som serveres sammen med et par lækre frikadeller.

Se hele vores menukort her.

Buffet i caféen

I Café ODEON Social serverer vi mad med omtanke. Det er vores mål at forkæle vores gæster med kvalitetsmad produceret med tanke for miljø og vores fælles fremtid.

Overskudsmad med omtanke

Omtanke for os handler om at tage ansvar og have tydelige køkkenfaglige holdninger til den måde, vi tilbereder vores mad på, og ikke mindst den måde vi handler på i hverdagen. Det betyder blandt andet, at alle medarbejdere uddannes i vores råvare- og drikkevarepolitik, der tager udgangspunkt i danske råvarer, økologi, dyrevelfærd og bedre råvareudnyttelse.
Vores mål om at handle med omtanke, er ikke blot noget vi siger, men også noget vi gør, og vores ambition om at agere bæredygtigt resulterer helt konkret i flere valg og fravalg hver eneste dag. For eksempel bruger vi ikke jordbær i november, fordi det er udenfor sæsonen, vi serverer ikke foie gras eller tigerrejer på grund af dyrevelfærd, og vi serverer ikke oversøiske vine, da CO2 aftrykket er langt mindre, når vinen har en kortere transportvej.

Vi har bronzemærket i økologi, hvilket betyder at 30-60% af vores råvarer er økologiske. Men det dog er ikke for enhver pris, at vi vælger økologi. For os vægter en bæredygtig tankegang tungere, og vi foretrækker til hver en tid at lave vores bøffer fra en konventionel ko fra Fyn frem for en økologisk fra Australien. Hver eneste dag tager vi kampen op mod madspild. Det gør vi ved at genanvende overskudsmad fra vores dagskonference- og mødeaktiviteter og servere det i nye spændende anretninger i vores buffet i caféen om aftenen. Som en del af Comwell H.C. Andersen producerer vi dagligt store frokostmenuer til både hotel- og konferencegæster. Maden, som bliver tilberedt til vores frokostgæster, anrettes på mindre fade, og vi fylder løbende op, således der altid er friske madoplevelser på hotellet og i ODEON. Den mad, som ikke når at ramme frokostbuffeten bruges selvfølgelig også. Vores dygtige medarbejdere i og omkring vores køkken sørger for – gennem stor kreativitet og faglighed – at få selv samme mad til at leve i nye spændende sammensætninger, så vi konstant kan minimere det fodaftryk, vi sætter og tage kampen op mod madspild på daglig basis.
Det er vores ambition, at vi ikke skal lave særskilte buffet-menuer til Café ODEON Social, men i stedet udelukkende genanvende den mad, som vi allerede har lagt tid og kærlighed i. Derfor kan du også opleve, at vi har udsolgt af vores buffet om aftenen, og vi opfordrer derfor af samme grund til at bestille bord, så vi bedre kan planlægge den rigtige mængde af mad til alle gæster i caféen.