odeon_cafe-odeon-social_mennesker-drikker-ol_august-2023

Café ODEON Social

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Hvad enten du har brug for rolige og lyse omgivelser til at drikke din morgenkaffe og læse dagens avis, et centralt mødested for din studiegruppe eller måske et uformelt sted at afholde dit møde, er du velkommen i Café ODEON Social.

SPIS INDEN FORESTILLINGEN

SocialMenu

Vil du sikre dig bord i Cafe ODEON Social inden din koncert, foredrag eller show i Store Sal eller Teatersalen i ODEON, så har du mulighed for at bestille en SocialMenu.

Her kan du se en samlet lister over alle de aftener, hvor der tilbydes SocialMenu i caféen.

Bestil SocialMenu
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023
FÆLLESSKAB FOR ALLE

Gratis Events i Caféen

Både i Café ODEON Social og i vores store lyse foyer planlægger vi løbende mindre, gratis arrangementer for hele familien. På vores scene i Café ODEON Social holder vi flere små koncerter og foredrag i løbet af året.

Se vores kalender
born_famile_besog_odeon

Planlæg dit besøg

drikkevarer_kaffe_varm_drik_hjerte_december_2023

Á la Carte Menu

Du behøver ikke at bestille bord i dagtimerne, men kig blot forbi til en kop god kaffe, et stykke kage eller en lun panini.

Se Á la carte menukort
cafe-odeon-social_indgang_facade_hojformat_december_2023

Åbningstider

Mandag-Lørdag kl. 10:00-17:00
-

I forbindelse med kulturevents i huset, kan åbningstiderne for Café ODEON Social variere.

Læs mere
Kvinder spiser mad i Café ODEON Social

Større selskaber

Ved bestilling til grupper på 30 personer eller derover, så send os en e-mail og oplys Bordbestilling – Café ODEON Social i emnefeltet.

Se kontaktoplysninger
mad_kager_smiley_december_2023

Smiley Rapport

Fødevarestyrelsen tager sig af regler på veterinær- og fødevareområdet og sikrer, at reglerne bliver overholdt via vejledning og kontrol.

Se rapporten her

'

Manifest - Mad med omtanke kræver planlægning

I Café ODEON Social serverer vi mad med omtanke. Det er vores mål at forkæle vores gæster med kvalitetsmad produceret med tanke for miljø og vores fælles fremtid.

Omtanke for os handler om at tage ansvar og have tydelige køkkenfaglige holdninger til den måde, vi tilbereder vores mad på, og ikke mindst den måde vi handler på i hverdagen.

Det betyder også, at vi planlægger vores SocialMenu efter, hvor mange gæster, som kommer. Derfor bestiller man som gæst en SocialMenu forud for et arrangement i ODEON, da dette er med til at reducere antallet af udeblivelser, og i sidste ende reducere mængden af madspild.

Ligeledes er vores SocialMenu baseret på en bæredygtig tankegang sammensat efter sæsonens råvarer. Menuen serveres på et buffetbord, hvor man som gæst henter derfra og medtager til eget bord. Der vil altid være en vegetarisk udgave, men det er ikke muligt at lave særbestillinger eller ændre indholdet i en ret ved eventuelle allergener.