haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

SocialMenu

Vil du sikre dig bord i Cafe ODEON Social inden din koncert, foredrag eller show i Store Sal eller Teatersalen i ODEON, så kan du bestille her.

Bestilling i Cafe ODEON Social

Når du besøger Café ODEON Social inden en koncert, show eller forestilling i ODEON, serverer vi en SocialMenu bestående af hovedret med tilbehør. Gå til menuen nederst på denne side.

Du kan sagtens bestille SocialMenu, selvom du ikke skal ind og se forestillingen på den pågældende aften.

Pris og bestilling

Der kan bestilles SocialMenu på alle aftener, hvor vi holder koncert, foredrag eller show i Store Sal eller i Odense Teaters Sal Teatersalen.

Prisen på bestilling via Ticketmaster er 149 + gebyr.

Ønsker du ikke at bestille forud, er prisen for køb af SocialMenu 179 kr., som afregnes i caféen på selve aftenen. Der tages forbehold for udsolgte aftener.

Aftener med SocialMenu

SOCIALMENU

På Menuen

Vores SocialMenu er baseret på en bæredygtig tankegang sammensat efter sæsonens råvarer. Menuen serveres på et buffetbord, hvor man som gæst henter derfra og medtager til eget bord. Der vil altid være en vegetarisk udgave, men det er ikke muligt at lave særbestillinger eller ændre indholdet i en ret ved eventuelle allergener.

Se menu
cafe-odeon-social_vin_mad_tallerken_bord_december-_2023
OM CAFÉEN

Café ODEON Social

Café ODEON Social er ét af to spisesteder i ODEON. Læs om caféen, åbningstider, se á la cartemenu og læs vores manifest her.

Læs mere om Café ODEON Social
odeon_cafe-odeon-social_mennesker-drikker-ol_august-2023