Hvad er der på menuen i Café ODEON Social?
Vi udskifter menuen løbende, og du kan altid finde den aktuelle SocialMenu her.
APRIL-MENU 2025
Indisk Dahl | Tomatconcassé | Linsechips | Fladbrød | Raita | Koriander | Salater | Brød og Smør
MAJ-MENU 2025
Kalvefrikassé | Nye Kartofler | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Grøntsagsfrikkassé | Nye Kartofler | Salater | Brød og Smør
JUNI-MENU 2025
Græsk Bøf | Tzatziki | Stegte Kartofler | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Grøntsagsbøf | Tzatziki | Stegte Kartofler | Salater | Brød og Smør
AUGUST-MENU 2025
Italienske Kødboller i Tomatsauce | Pasta | Parmesan | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Belugabolognaise | Pasta | Parmasan| Salater | Brød og Smør
SEPTEMBER-MENU 2025
Kylling med karamelliseret Perleløg og Haricot Verts | Agurkesalat | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Portobello Risotto og urter | Salater | Brød og Smør
OKTOBER-MENU 2025
Græsk Farsbrød | Tzatziki | Ratatouille | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Cremet Pasta med Mascarpone | Soltørret Tomat og basilikum | Salater | Brød og Smør
NOVEMBER-MENU 2025
Brændende Kærlighed | Mos af Rodfrugter | Bacon og Løg | Rødbeder | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Brændende Kærlighed | Mos af Rodfrugter | Løg | Rødbeder | Salater | Brød og Smør
DECEMBER-MENU 2025
Ribbensteg fra Gramboogaard | Kartofler | Rødkål | Julesauce | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Butternut Squash | Kål | Kartofler | Vegetarisk Julesauce | Salater | Brød og Smør
JANUAR-MENU 2026
Kylling Grill Diablo | Bagte Peberfrugter og Tomater | Tomatsauce | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Chili Sin Carne | Blomkålsris
FEBRUAR-MENU 2026
Dansk Bøf | Bløde Løg | Kartofler | Skysauce | Hjemmesyltede Rødbeder | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Stegt Svampebøf | Kartofler | Vegansk Sauce | Hjemmesyltede Rødbeder
MARTS-MENU 2026
Boller i Karry | Ris | Mango Chutney | Rosiner | Peanuts | Salater | Brød og Smør
Vegetar : Indisk Daal | Mango Chutney | Rosiner | Peanuts | Salater | Brød og Smør
APRIL-MENU 2026
Kylling Danoise | Rabarberkompot | Kartofler | Skysauce | Agurkesalat | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Tomattærter | Spinat | Burrata
MAJ-MENU 2026
Glaseret Hamburgerryg | Asparges Sauce | Kartofler | Dampet Grønt – Salater | Brød og Smør
Vegetar: Cremet Orzo | Asparges | Ramsløg
JUNI/AUGUST-MENU 2026
Pulled Pork Burger (Byg Selv) | Coleslaw | Syltede Rødløg | Råstegte Kartofler
Vegetar: Burger med stegt Svampebøf | Coleslaw | Syltede Rødløg | Råstegte Kartofler
Tanken bag vores SocialMenu
Vores SocialMenu er baseret på en bæredygtig tankegang og er sammensat efter sæsonens råvarer. Maden er placeret centralt i caféen, hvorfra man som gæst henter og medtager til eget bord. Du er velkommen til at hente flere gange.
Der vil altid være en vegetarisk udgave, men det er ikke muligt at lave særbestillinger eller ændre indholdet i en ret ved eventuelle allergener. Da vi har fokus på bæredygtighed og madspild, kan du opleve, at salaterne udskiftes løbende, men der vil altid være 2 slags salater til maden.