Hvad er der på menuen i Café ODEON Social?
Vi udskifter menuen løbende, og du kan altid finde den aktuelle SocialMenu her.
NOVEMBER-MENU
Braiseret Kæber fra Grambogaard | Braisersauce | Grov Mos | Salater | Brød og smør
DECEMBER-MENU
Ribbensteg | Brune og Hvide Kartofler | Rødkål | Julesauce | Salater | Brød og Smør
JANUAR-MENU 2025
Ossobuco | Kartoffelmos | Rodfrugter | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Chili Sin Carne | Ris | Creme Fraiche | Nachos
FEBRUAR-MENU 2025
Klassisk Coq au Vin | Rodfrugtmos | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Chili Sin Carne | Ris | Creme Fraiche | Nachos
MARTS-MENU 2025
Boller i Karry | Ris | Topping af Peanuts, Ananas og Kokos | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Kikærter i Karry | Ris | Topping af Peanuts, Ananas og Kokos | Salater | Brød og Smør
APRIL-MENU 2025
Indisk Dahl | Tomatconcassé | Linsechips | Fladbrød | Raita | Koriander | Salater | Brød og Smør
Maj-MENU 2025
Kalvefrikassé | Nye Kartofler | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Grøntsagsfrikkassé | Nye Kartofler | Salater | Brød og Smør
Juni-MENU 2025
Græsk Bøf | Tzatziki | Stegte Kartofler | Salater | Brød og Smør
Vegetar: Grøntsagsbøf | Tzatziki | Stegte Kartofler | Salater | Brød og Smør
Tanken bag vores SocialMenu
Vores SocialMenu er baseret på en bæredygtig tankegang og er sammensat efter sæsonens råvarer. Maden er placeret centralt i caféen, hvorfra man som gæst henter og medtager til eget bord. Du er velkommen til at hente flere gange.
Der vil altid være en vegetarisk udgave, men det er ikke muligt at lave særbestillinger eller ændre indholdet i en ret ved eventuelle allergener. Da vi har fokus på bæredygtighed og madspild, kan du opleve, at salaterne udskiftes løbende, men der vil altid være 2 slags salater til maden.