MARTS/APRIL 2025*
Forret
Trøffelricotta – Grønkål – Rødbede – Syltede Gulerod - Ristede Kerner
Hovedret
Ølbraiseret Spoleben – Rodfrugtmos – Brunoise og Braissersky
Vegetar
Stegt Blomkål - Purè af Blomkål - Lynristet Grønkål - Syrnet Mandelmælk - Grøn Forårsolie - Spirer
Dessert
Kefirparfait – Karamelsauce - Krystalliseret Chokolade - Nødder
_____________________________________
MAJ/JUNI 2025*
Forret
Bagt sød kartoffel – Rørt Creme med Estragon - Forårsløg og Citron – Rugchips og Urter
Hovedret
Kyllingebryst fra Rokkedal – Asparges – Sommerkål – Ramsløg og Cremet Hønsesauce
Vegetar
Smørporcheret Porre- Ramsløgs Blanquette - Ristede Nødder – Cornichoner og Kapers
Dessert
Tærte med Creme - Rabarber – Crunch - Rabarbersorbet
_____________________________________
AUGUST/SEPTEMBER 2025*
Forret
Svampeterrin – Syltede Svampe – Ribs og Urter
Hovedret
Kylling fra Rokkedal - Løg - Blomkål - Rosmarinsky
Vegetar
Stegt Polenta - Soltørret Tomat - Løg - Portobellosauce
Dessert
Æbletærte - Karamelliseret Hvid Chokolade - Æblesorbet
_____________________________________
OKTOBER/NOVEMBER 2025*
Forret
Bagte Danske Rødbeder - Fetacrumble - Ristede Nødder - Glace og urter
Hoveret
Mørbrad - Sprød Kugle af Dansk Gris - Grønkål - Gulerødder - Persillerod - Dagens Kartoffel - Svampecreme
Vegetar
Svamperisotto - Grønkål - Persillerod
Dessert
Citrontærte - Brændt Marengs - Crumble - Sorbet
_____________________________________
DECEMBER 2025*
Forret
Søde Kartofler - Estragoncreme - Sprød Rug - Karamelsten - Urter
Hovedret
Confiteret Andelår - Rødkål - Broccoli - Løg - Dagens Kartoffel - Kraftig Andesauce
Vegetar
Butternut Squash - Kål - Dagens Kartoffel - Vegetarisk Julesauce
Dessert
Karamelliseret Æble - Æbleskum - Dehydreret Æble - Vaniljeis
_____________________________________
JANUAR/FEBRUAR 2026*
Forret
Konfiterede Jordskokker – Trøffelmayo – Chips – Urter – Grøn Olie
Hovedret
Braiseret Dansk Gris – Bagte Rodfrugter – Stegte Krydderurte kartofler – Rødvinssauce
Vegetar
Blomkålsbøf – Selleri – Hasselnødder - Brunet ”Smør” - Persille
Dessert
Æbletærte – Brændt Chokolade – Sorbet
_____________________________________
MARTS/APRIL 2026*
Forret
Sellericarpaccio – Sesamvinaigrette – Friterede Kapers – Urter – Sesammayo
Hovedret
Ballotine Af Kylling Fra Rokkedahl – Urtefars – Løg I Texture – Bagte Gulerødder – Cremet Sennepssauce
Vegetar
Bagt Spidskål Med Burrata – Salviesmør – Løg Og Hasselnødder
Dessert
Chokoladekage – Hengemte Bær – Mousse
_____________________________________
MAJ/JUNI 2026*
Forret
Asparges Panna Cotta – Grøn Olie – Aspargessalat
Hovedret
Filet af Dansk Gris – Gulerødder i Farver – Kompot af Fennikel og Æbler – Stegt Spidskål – Timiansky
Vegetar
Cremet Græskar Orzo – Parmesan og Sylt
Dessert
Danske Rabarber – Vaniljeis - Knas
_____________________________________
*Der tages forbehold for ændringer.