OKTOBER/NOVEMBER 2024*
Forret
Svampeterrine – Estragonmayo – Sylt – Sprød Havre – Urtesalat
Hovedret
Langtidsstegt Svinefilet – Porretærte – Svampe – Rosmarinsauce
Vegetar: Porretærte - Selleripurè - jordskokker - Ærtespirer
Dessert
Æble/havtorn Tærte – Vanillemousse – Knas
_____________________________________
DECEMBER 2024*
Forret
Saltbagt Selleri – Valnødder – Sesamvinaigrette – Selleripure – Karse
Hovedret
Confiteret Andebryst – Jordskokker – Selleri – Æbler – Portvinssauce
Vegetar: Bagt Hvid Fisk - Persillecreme - Variation af Rødbeder - Sprød rug
Dessert
Gateau Marcel – Marinerede Bær - Bærsorbet
_____________________________________
JANUAR/FEBRUAR 2025*
Forret
Jordskokke Panna Cotta – Syltede Jordskokker – Chips og Urtesalat
Hovedret
Duet af Kylling – Løgpurè – Porreterrine – Bagt Gulerod – Kartofler - Cremet Hønsesauce
Dessert
Chokoladekage – Hvid Ganache – Solbærsorbet - Frysetørret Solbær
_____________________________________
MARTS/APRIL 2025*
Forret
Trøffelricotta – Grønkål – Rødbede – Syltede Gulerod - Ristede Kerner
Hovedret
Ølbraiseret Spoleben – Rodfrugtmos – Brunoise og Braissersky
Dessert
Kefirparfait – Karamelsauce - Krystalliseret Chokolade - Nødder
_____________________________________
*Der tages forbehold for ændringer.