restaurant-schiotz_tallerken_tjener_glas_vin_camilla_facade_december_2023

Restaurant Schiøtz

Velkommen i Restaurant Schiøtz

I Restaurant Schiøtz får du en helstøbt oplevelse, med en lækker middag inden showet, i spidsen af ODEON. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet og menukortet er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.

Koncertmenu

Når du besøger os og skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte med et godt måltid i Restaurant Schiøtz.

Bestil koncertmenu
Par griner sammen i Restaurants Schiøtz i ODEON

Dit besøg

restaurant-schiotz_skal_rodvin_gaester_december_2023

Vinoplevelsen

Flere af vores tjenere er uddannet vinsommelier og har et indgående kendskab til, hvordan en god madoplevelse kan forstærkes af de rigtige vine. Ønsker I inspiration til en flot vinoplevelse, anbefaler vi en snak med vores tjenere.

restaurant-schiotz_indgang_camilla_tjener_facade_december_2023

Åbningstider

Restaurant Schiøtz holder åbent hver gang, der er aftenshow, forestilling eller foredrag i Store Sal. I vores kalender, kan du se på hvert enkelt event, om der mulighed for spisning i Restaurant Schiøtz før det pågældende event.

restaurant-schiotz_gaester_tallerkner_selskab_december_2023

Større selskaber

Er I en større gruppe på 30 personer eller derover, kan I bestille bord hos os direkte ved at sende os en mail. Send en mail til odeon@comwell.com, hvor I skriver Restaurant Schiøtz i emnefeltet. Så sørger vi for at afklare eventuelle ønsker til menu sammen med jer.

Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_seng

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense. Find overnatning her: comwell.com

­

Manifest

Vores mål om at handle med omtanke, er ikke blot noget vi siger, men også noget vi gør, og vores ambition om at agere bæredygtigt resulterer helt konkret i flere valg og fravalg hver eneste dag. For eksempel bruger vi ikke jordbær i november, fordi det er udenfor sæsonen, vi serverer ikke foie gras eller tigerrejer på grund af dyrevelfærd, og vi serverer ikke oversøiske vine, da CO2 aftrykket er langt mindre, når vinen har en kortere transportvej.

Vi har bronzemærket i økologi, hvilket betyder at 30-60% af vores råvarer er økologiske. Men det dog er ikke for en hver pris, at vi vælger økologi. For os vægter en bæredygtig tankegang tungere, og vi foretrækker til hver en tid at lave vores bøffer fra en konventionel ko fra Fyn frem for en økologisk fra Australien.