night-of-famous-musicals_9marts_2025

Night of Famous Musicals

Søndag 9. mar 2025 - Kl. 19:30 - 21:45 Dørene åbner kl. 19:00 600-630 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
PS Production
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481633 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Spis i Café ODEON Social

Vil du spise i Café ODEON Social inden oplevelsen i Store Sal, så bestil en SocialMenu.

Bestil SocialMenu
Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Vil du sikre dig bord i Restaurant Schiøtz inden showet, så bestil din koncertmenu.

Bestil koncertmenu

Night of Famous Musicals

Aften med Berømte Musicals

De store hits fra vores tid!

A. L. Webber Medley, Barbie, Mamma Mia, Moulin Rouge, Chess og mange flere. Med stjernesolister, kor og et liveorkester

Mere end en koncert er "Aften med berømte musicals" en musikalsk rejse gennem tidens nyeste musicals - førsteklasses underholdning for alle musicalfans - garanteret! "Barbie Girl" og "Here I am/The Princess and the Popstar" inspirerer med et strejf af glitter og glamour. Alle kender den ikoniske karakter, der skaber farverige og fantasifulde verdener. Eventyreren, prinsessen og alsidighedens mester bringer sin positive udstråling og vidunderlige verden til scenen for første gang i et show fyldt med overraskende effekter.

Moulin Rouge hilser dig fra det parisiske natteliv med al den glitz og glamour fra 1900-tallets æra. Musikken fokuserer på den "umulige" kærlighed mellem den adelige ungkarl og stjernen i den legendariske natklub. De kendte hits "Elephant Love Medley", "Sympathy with the Duke" og "Crazy Rolling" transporterer publikum ind i en verden fuld af passion og livsglæde.

Følelsesladede ballader og kraftfulde sange fra "Frost 1 & 2" transporterer publikum ind i den udødelige søskendekærlighed mellem Elsa og Anna. "Let it Go", "Lost in the Woods" og "Show Yourself" fortæller den tidløse historie om kærlighed og solidaritet.

Mamma Mia, den globale succes, der har forbløffet publikum over hele verden, er baseret på sangene fra den berømte svenske gruppe ABBA. Musicalen, der er kendt for sine stærke kvindelige karakterer, er elsket af flere generationer takket være dens tidløse karakter. Sange som "Mamma Mia", "Waterloo" og "SOS" vil efterlade publikum med varige feel-good minder.

Derudover fuldender de nye sange fra "Hercules" samt de anerkendte hits fra "Løvernes Konge", "Chess", "Webber" og mange flere fra de nyeste musicals denne uforglemmelige aften fyldt med musik og passion. Liveorkesteret og skærmanimationerne i denne produktion inddrager publikum i de individuelle temaer og giver dem mulighed for at opleve en uforglemmelig aften.

Se alle

We Will Rock You

Onsdag 7. maj - Søndag 11. maj 2025

Glæd dig til at opleve en unik version af We Will Rock You, der sprænger alle rammer og tager dig med på en musikalsk rejse ind i Queens forunderlige verden.

Se event
We Will Rock You Musical

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster