Popsi og Krelle

Popsi og Krelle

Søndag 26. okt 2025 - Kl. 10:00 - 10:35 Dørene åbner kl. 09:00 150 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
ODEON Sidescene
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481633 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Hvem er Popsi og Krelle

Popsi og Krelle blev født på YouTube i 2018 og er på rekordtid blevet et af de mest populære danske børnebrands i målgruppen børn 0-5 år. Deres musikvideoer har rundet 450 millioner visninger på YouTube og mere end 475.000 børnefamilier ser med på YouTubekanalen.

“Vi laver musik i øjenhøjde med de børn, som skal lytte til den”, siger Popsi og Krelle, som en af forklaringerne på, hvorfor de har opnået så stor en popularitet på så kort tid.

“Vi har fokuseret vores aktiviteter på at lave musikfortællinger til de helt små. Der har nemlig længe været behov for fornyelse af musik til børn i alderen 0-5 år i en kvalitet, som både børn og voksne har lyst til at lytte til”, lyder det fra duoen, som udover at lave nye fortolkninger af kendte klassikere, som “Hjulene på bussen og “Tommelfiinger, tommelfinger, hvor er du”, er kendt for deres egne klassikere “Rejs dig op og sæt dig ned” og “Tak for i dag”.

Popsi og Krelle udgav i sommeren 2022 et album med deres egne sange, som handler om hverdagens rutiner. Popsi og Krelle er også populære på streamingstjenesterne, hvor “Popsi og Krelles Godnatsange” og "20 af de bedste børnesange” i mere end tre år har ligget på listen over de mest spillede albums sammen med navne som Ed Sheeran, Rasmus Seebach og Tobias Rahim.

I løbet af vinteren 2023/24 udkom “Godnatsange 2” med både egne, nye sange og kendte klassikere. Det er duoens 13. album. Bag Popsi og Krelle er Maiken Ingvordsen (pianist, komponist, musikpædagog samt forfatter) og Christian Reinholtz (som har har arbejdet i forlagsbranchen gennem mange år).

De mødte hinanden via deres tidligere arbejde med bl.a. marketing i bogbranchen - og nu er de Popsi og Krelle på fuldtid.

Praktisk Information

Alle skal have billet - Gratis adgang for 0-6 mdr.

Der er ikke forskel på børne- og voksenbilletter.

Arrangementet foregår på sidescenen i ODEON.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme ventetid ved indgangen. Vi anbefaler derfor at komme i god tid.

Der vil ikke være faste pladser til arrangementet.

Vi opfordrer til at forældre trækker sig tilbage og lader børnene komme tæt på scenen. Børn må meget gerne medbringe en siddepude til gulv.

Der uddeles et gratis kort med en personlig hilsen til alle børn, der har lyst til at få taget fotos og måske få en lille snak.

Alle får udleveret et nummer (ligesom hos bageren), så de små undgår at skulle stå længe i kø og vente. De børn, som Popsi og Krelle ikke får hilst på i første omgang, kommer til efter selve koncerten.

Se alle

Sommerlæsning i Social

Mandag 15. jul - Fredag 26. jul 2024

I løbet af sommerferien er du velkommen til sommerlæsning i Café ODEON Social. Du kan både læse, mens du besøger os eller låne en bog med hjem.

Se event
sommerlaesning_juli_2024

KreaKafé: Upcycling af Porcelæn

Mandag 15. jul - Lørdag 20. jul 2024

Denne uge 29 i sommerferien byder på en unik mulighed for at give nyt liv til gamle skatte, når vi holder KreaKafé med upcycling af service i Café ODEON Social.

Se event
kreakafe-porcelaen_juli_2024

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster