kvinde-kend-din-historie_april_2025

Kvinde Kend Din Historie

Torsdag 10. apr - Lørdag 31. maj 2025 Flere spilletider 147-295 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Teatersalen i ODEON
Odeons kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
Odense Teater
Udbyder
Odense Teater
Kørestolspladser via

Kontakt Odense Teater på 66120052 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Kend Din Fortid Og Flyt Din Nutid

 Frit Efter Gry Jexens Bog Af Samme Navn

Kvinder er oversete - også i historiebøgerne - det besluttede historikeren Gry Jexen sig for at lave om på. Det blev til bogen Kvinde kend din historie, der giver kvinderne i Danmarkshistorien den plads, de fortjener.

Nu kommer forestillingen. Med Kamilla Wargo Brekling ved roret skaber vi en vedkommende, tragikomisk og vigtig forestilling om kvinders liv med afsæt i bogen. Vi bevæger os i et scenisk univers frit mellem nutid, fortid og fremtid med spot på kvinders livsbetingelser gennem tiden – på de kampe der er blevet kæmpet, på de kampe der skal kæmpes, på tanker, håb, drømme, stædighed og det mod der skulle – og skal til for at ændre den verden, man lever i.

Velkommen til en forestilling fyldt med livsvigtige temaer som familie, uddannelse, arbejde, moderskab, sex, økonomi, retten til at udtrykke sig og bestemme over sit eget liv.

Kamilla Wargo Brekling og hendes kunstneriske team er blandt andet kendt for Kvinde kend din krop, Damekrop-On tour, Stå fast og Ikke noget pis.

Forestillingen er skabt frit efter bogen Kvinde kend din historie udgivet af Gyldendal, produceret i samarbejde med Gyldendal Group Agency.

Datoer og spilletider

Vi henviser til Odense Teaters hjemmeside for opdateret information om spilledatoer og -tider.

Se alle

Maria

Lørdag 1. jun 2024 - Kl. 19:00

Publikum og anmeldere elskede Maria, da Odense Teater opførte forestillingen i foråret 2022, og nu genopsætter Odense Teater den populære forestilling i Teatersalen i ODEON.

Se event
maria_odense-teater_maj-juni_2024

Årets Reumert 2024

Torsdag 20. jun 2024 - Kl. 19:00 - 22:30

Den 20. juni slår ODEON dørene op til årets store scenekunstfejring Årets Reumert 2024. Vær med til uddelingen af Danmarks fornemste scenekunstpris.

Se event
Tammi Øst med Reumertpris 2023

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Odense Teater