sebastian-klein_september_2024

Sebastian Klein

Søndag 29. sep 2024 - Kl. 11:00 - 12:00 Dørene åbner kl. 10:30 120-180 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON
Udbyder
Ticketmaster

Verdens klammeste og mærkeligste dyr

I 2016 skrev Sebastian bogen “Verdens 100 mærkeligste dyr”, og i 2019 kom “Verdens 100 klammeste dyr”. Men ifølge Sebastian findes der faktisk slet ikke hverken klamme eller mærkelige dyr. Der findes kun dyr, som vi mennesker SYNES er klamme eller mærkelige. 

Hvad enten det er snegle, der dolker hinanden under parringen, klovnefisk, der skifter køn eller dyr, der æder deres egen (eller andres) lort - så er der nemlig stort set altid en rigtig god grund til det.

Sebastian viser billeder og videoklip af dyr i situationer, som mange nok vil finde ekstremt besynderlige og virkelig ulækre. Til gengæld er der garanti for et oplysende og ikke mindst topunderholdende foredragsshow.

Bered jer på blod, vold, lort, råddenskab og sindssyge mordmetoder, når Sebastian holder sit foredrag. Det går ikke stille af sig, men det bliver til gengæld hylende morsomt.

Showet anbefales til kloge børn fra 5 år og op efter (deres familie må også godt komme med).

Se alle

KreaKafé - Påskeværksted

Mandag 25. mar - Tirsdag 26. mar 2024

Påsken står for døren, og det fejrer vi i ODEON. Vi inviterer til krea-værksted i Café ODEON Social, hvor du kan komme forbi med venner og familie og komme i påskestemning.

Se event
kreakafe-paske_marts_2024

Påske Tegnekonkurrence

Mandag 25. mar - Tirsdag 26. mar 2024

Vil du være med i vores Påske Tegnekonkurrence? Så kig forbi ODEON inden påske og aflever din tegning. Så er du med i konkurrencen om to billetter til et børneshow i ODEON.

Se event
tegnekonkurrence_paske_marts_2024

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i restauranten

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en koncertmenu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

SocialMenu i caféen

Vil du sikre dig bord i Cafe ODEON Social inden din koncert, foredrag eller show i Store Sal eller Teatersalen i ODEON, så har du mulighed for at bestille en SocialMenu.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster