esben-dalgaard_knaek-cancer_september_2024

Esben Dalgaard

Tirsdag 10. sep 2024 - Kl. 20:00 - 21:30 Dørene åbner kl. 19:30 80 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481630 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Hej Kræft - Velkommen

Foredrag med Esben Dalgaard

Skuespiller Esben Dalgaard fik for et par år siden diagnosticeret uhelbredelig kræft. I foredraget ’Hej Kræft – velkommen’ deler han sin livshistorie og sin beslutning om ikke at lade sygdommen fylde for meget. Esben vil fortælle om de udfordringer og refleksioner, som diagnosen har bragt med sig, men også om håb, optimisme og kærlighed. Foredraget giver et ærligt indblik i, hvordan positive ting også kan vokse ud af kræftens mørke skygge.

Deltag i den gode sags tjeneste og hør skuespilleren Esben Dalgaards foredrag om at finde lys i livets mørkeste stunder.

To unge fynske piger står bag

Bag foredraget står de unge og initiativrige bonussøstre Freya og Johanne fra Odense, der siden november har samlet ind til Knæk Cancer. Freya mistede sidste år sin mormor til kræft i hjernen, og denne oplevelse inspirerede de to piger til at tage sagen i egne hænder. De startede deres indsats på Instagram, hvor de solgte hjemmelavede smykker og andre kreative finurligheder. Deres oprindelige mål var at samle 1.000 kr. ind, men deres dedikation og kreativitet førte dem langt videre.

Nu har de to seje ildsjæle rundet 85.000 kr. og har herefter lavet en aftale med Esben Dalgaard om at holde foredraget "Hej Kræft - Velkommen" i ODEON den 10. september.

En indsats vi i ODEON er stolte af at kunne være en del af, hvorfor vi har valgt at stille både Store Sal og ressourcer til rådighed i forbindelse med foredraget.

Al billetindtjening fra foredraget går ubeskåret til pigernes Knæk Cancer indsamling.

Om Esben Dalgaard

Esben Dalgaard har medvirket i flere populære tv-serier, bl.a "Kastanjemanden", "1864", "Bedrag" og julekalenderne med Tinka. I flere år arbejdede Esben fast på Det Kongelige Teater, og har været nomineret til både en Reumert og en Robert for sine skuespilpræstationer. Han har derudover skrevet bogen "Mærket, om livet i kræftens skygge, som for nylig vandt prisen som årets bedste lydbog ved Mofibo Awards.

Se alle

GirlTalk med Petra Nagel

Onsdag 21. aug 2024 - Kl. 19:00 - 21:00

Deltag i en indsigtsfuld aften, når ODEON i samarbejde med GirlTalk, dykker ned i emner som selvværd, ung usikkerhed, selvkærlighed sammen med Petra Nagel.

Se event
Anna Bjerre og Petra Nagel

Christina Sander og Nina Claire

Mandag 2. sep 2024 - Kl. 19:00 - 21:15

Gå ikke glip af det unikke show med Christina Sander og Nina Claire, der giver dig begavet indsigt i graviditet, fertilitetsbehandling, the mental load, løngab og meget mere.

Se event
Christina Sander og Nina Claire

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster