Elsa, Anna, Olaf og Svend på en scene

Frost - Musikshow på is

Fredag 28. mar 2025 - Kl. 18:00 560-590 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
PS Production
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481630 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Musikshow på Is

Efter over 100 udsolgte forestillinger i teatre og arenaer i hele Europa i 2024, kommer showet nu til Danmark i en ny opsætning.

Oplev et stort ensemble med musikalske solister, is-dansere og akrobater i et imponerende LED scenedesign, når søstrene Elsa og Anna samt deres venner tager dig med på en musikrejse gennem de to elskede forestillinger Frost 1 & 2.

Mærk gåsehuden, når Elsa synger "Lad det ske" og fortryller scenen med sine magiske kræfter til et hav af is og dybblå krystaller. Grin med, når snemanden Olaf drømmer om sol og strand med sangen "Til Sommer".

Glæd dig til mange flere hits i dette show på is, såsom "Jeg har ventet alt for længe", "Livet går sin gang", "Alle svar", "Skal vi ikke lave en snemand", "Kom nu frem", "Når jeg bliver ældre", "Ukendt land" og flere andre. De fleste sange synges på dansk, mens enkelte sange er på engelsk.

Gå ikke glip af denne magiske oplevelse for hele familien!

Se alle

Spørg Kristian Show

Lørdag 22. jun 2024 - Kl. 11:00 - 11:45

Programmet Spørg Kristian har på rekordtid opnået stjernestatus på DR Ramasjang. Nu kan du opleve en liveudgave i ODEON den 22. juni 2024

Se event
sporg-kristian-show_juni_2024

KreaKafé: Lanterner af Genbrugsglas

Mandag 1. jul - Lørdag 6. jul 2024

Vi inviterer alle, store som små, til at dekorere smukke lanterner af genbrugsglas – perfekte til at skabe en stemningsfuld atmosfære i haven eller i stuevinduet.

Se event
kreakafe-lanterne_juli_2024-1717408576

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster