caecilie-norby_oktober_2024

Cæcilie Norby

Søndag 20. okt 2024 - Kl. 20:00 - 22:00 305 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481630 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Cæcilie Norby - Sixty

Cæcilie Norby anses som værende en af de mest markante og skelsættende vokalister på den europæiske scene.

I efteråret fylder vokalfacetternes dronning 60 år, hvilket hun fejrer med en eksklusiv tour rundt i landet med hendes nye album SIXTY. Sangerinden har skrevet en perlerække af selvbiografiske numre, svøbt i det lækreste, funk, pop og soul.

Cæcilie Norbys koncerter er en fejring af musikalsk diversitet og stort overskud. Hendes evne til at bevæge sig ubesværet mellem forskellige genrer og hendes dybe forbindelse med publikum gør en hver koncert til en unik oplevelse. For både gamle fans og nye lyttere er en koncert med Cæcilie Norby en uforglemmelig oplevelse. Hun engagerer sig med publikum gennem personlige anekdoter, humor og en varm tilstedeværelse, hvilket gør hendes koncerter både underholdende og rørende.

Om live koncerterne skriver pressen bl.a.;

Politikken: ”Cæcilie Norby leverede en magisk aften fyldt med musikalitet og følelser, Hendes vokal spænder fra det blide og intime til det kraftfulde og ekspressive, hvilket gør hver sang til en oplevelse i sig selv.”                                                                                                                             

Gaffa:” Norby og hendes band skabte en perfekt balance mellem forskellige musikgenrer. Hendes fortolkninger er både teknisk imponerende og dybt følelsesladede, En koncert, der viser, hvorfor hun er en af Danmarks mest respekterede sangerinder.” 

Om Cæcilie Nordby:

For lidt over 40 år siden spillede Cæcilie sine første koncerter. Først med Street Beat og det meget roste og kontroversielle fusionsband Frontline og derefter i det succesfulde popband One Two.        I midt halvfemserne landede hun en drøm af pladekontrakt med selveste Bruce Lundvall, direktør for det legendariske jazzlabel Blue Note Records og der åbnede sig for alvor en international karriere for Cæcilie.  Hun har været aktiv på den danske og den internationale musikscene lige siden og været banebrydende, som en af de første europæiske vokalister der for alvor var med til at bygge bro mellem musikalske genrer. I dag er hun signet på Europas største vocal label tyske ACT music, som hun udgiver hendes jazzplader på. Sideløbende har hun også etableret hendes eget label LOUD LADY MUSIC, hvor hun udgiver musik, som skildrer den mere poppede side af hendes musikalitet.

Line up:                  

  • Cæcilie Norby – vokal

  • Morten Schantz– Keys/klaver

  • Kristor Brødsgaard- Bas 

  • Snorre Kirk– trommer

  • Asta Norr – kor

  • Laura Lindell – kor

Se alle

Åbningsshow: Et spejl af livet

Torsdag 15. aug - Fredag 16. aug 2024

H.C. Andersen Festivals åbnes med en stor musikalsk oplevelse med Odense Symfoniorkester og en række markante sangere.

Se event
hca-festivlas_abningsshow_august_2024

Tæt på HCA

Tirsdag 20. aug 2024 - Kl. 15:30 - 17:15

Kom og syng med på de gamle og helt nye sange ledsaget af Margrethe og Ole Heyde, deres HCA ensemble og Odense Seniorkor.

Se event
Margrethe, Ole Heyde og Odense Seniorkor på en scene.

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster