Margaret Atwood

Margaret Atwood

Søndag 27. okt 2024 - Kl. 13:00 - 16:00 Dørene åbner kl. 12:30 69 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481633 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Margaret Atwood I Odense – HCA Literature Award

Margaret Atwood kommer til Odense for at modtage den prestigefyldte HCA Literature Award.
Oplev den verdenskendte forfatter foruden klassisk musik, ballet og DRs pigekor til et 2,5 timers inspirerende og unikt arrangement alt sammen ledt af skuespiller Ellen Hillingsø.

Den 27. oktober 2024 kommer den verdensberømte canadiske forfatter Margaret Atwood til Odense. Margaret Atwood har skrevet utallige bøger og er en af de bedst sælgende forfattere i verden. Blandt hendes mange værker er ”The Handmaid’s Tale”, der blev verdenskendt som serie på tv.

Arrangementet er enestående og en ’Once in a lifetime’ mulighed for at se så stor en forfatter i Odense.

På to en halv time vil du overvære prisoverrækkelsen og Atwoods tale, høre skuespiller Caspar Phillipson læse op af H. C. Andersens eventyr, få en fremførelse af klassisk musik fra nogle af symfoniorkestrets musikere, overvære ballet og slutteligt unikt få muligheden for at se DRs pigekor i aktion.

Margaret Atwood er udvalgt til at modtage HCA Literature Award i 2024, der tidligere givet til blandt andet Salman Rushdie, J. K. Rowling, Haruki Murakami, Karl Ove Knausgaard og Isabel Allende. Vær med til at markere, at hun indskriver sig i rækken af prominente forfattere, der besøger Danmark og Odense for at modtage prisen.

Se alle

GirlTalk med Petra Nagel

Onsdag 21. aug 2024 - Kl. 19:00 - 21:00

Deltag i en indsigtsfuld aften, når ODEON i samarbejde med GirlTalk, dykker ned i emner som selvværd, ung usikkerhed, selvkærlighed sammen med Petra Nagel.

Se event
Anna Bjerre og Petra Nagel

Christina Sander og Nina Claire

Mandag 2. sep 2024 - Kl. 19:00 - 21:15

Gå ikke glip af det unikke show med Christina Sander og Nina Claire, der giver dig begavet indsigt i graviditet, fertilitetsbehandling, the mental load, løngab og meget mere.

Se event
Christina Sander og Nina Claire

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster