Tim Christensen

Tim Christensen

Søndag 23. mar 2025 - Kl. 20:00 Dørene åbner kl. 19:30 380-475 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
BrandM
Udbyder
United Tickets
Kørestolspladser via

Kontakt United Tickets via deres hjemmeside.

Spis i Café ODEON Social

Vil du spise i Café ODEON Social inden oplevelsen i Store Sal, så bestil en SocialMenu.

Bestil SocialMenu
Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Vil du sikre dig bord i Restaurant Schiøtz inden koncerten, så bestil din koncertmenu.

Bestil koncertmenu

Oplev Tim Christensen med Danmarks Underholdningsorkester

Sammen med landets dygtigste symfoniske orkester, sætter Tim Christensen nye toner til sit markante bagkatalog på sin landsdækkende tour med Danmarks Underholdningsorkester i foråret 2025.

Officielt billetsalg begynder mandag den 6. maj kl. 10

Hans sangskrivning er lyden af rebelsk overdrive på teenager-værelset, mindet om den første forelskelse og som en betontung klippe til midtvejskrisen. Det er få sangskrivere forundt at skabe soundtracks til livet. Men det er lige hvad Tim Christensen har gjort gang på gang gennem sin nu mere end 30 år lange karriere i dansk musik.

Og nu sætter Tim Christensen for første gang helt nye harmonier og stemninger til sin imponerende sangskat, når han gæster ODEON i Odense.

Der sker noget magisk når modsætninger mødes. Når sangskriverens melodier tages med på en helt ny rejse af andre instrumenter og musikeres sårbarhed eller styrke og sætter en ny scene for en sangs tematik eller stemning. Dét er indbegrebet af symfoni – og for mig, bliver det særligt magisk, når den harmoni opstår mellem rocken og det klassiske. Derfor bliver det også helt specielt at komme landet rundt med Danmarks Underholdningsorkester og genopdage mine egne sange i samspil med dem live foran publikum,” fortæller Tim Christensen.

Og Danmarks Underholdningsorkester deler begejstringen for samarbejdet. Direkte Andreas Vetö siger:

Lytter man til Tim Christensens musik, og ikke mindst hans eminente guitarspil, vil man hurtigt bemærke en klassisk symfonisk sammenhæng og måske ubevidst inspiration. Der er nogle fantastiske bølger og bevægelser i Tims musik, som vi ser frem til at dykke ned i sammen med ham!

Koncerterne i foråret 2025 er altså en særdeles sjælden mulighed for at opleve Tim Christensens enestående sangskrivning i konstellation med 45 af landets ypperste, klassiske musikere.

Tim Christensen solodebuterede med ’Secrets On Parade’ i år 2000 ført an af gennembrudshittet, ’Love Is A Matter Of…’, der viste en ny musikalsk retning for en kunstner, som for længst havde skrevet sig ind i dansk musikhistorie, i front for 90’ernes største danske rocksucces, Dizzy Mizz Lizzy. ’Whispering at the Top of My Lungs’, ’Superior’, ‘Surprise Me’ og ikke mindst ’Right Next to the Right One’ er markante hits fra i alt fire storsælgende solo-albums af Tim Christensen, som i midten af 10’erne igen var tilbage bag mikrofonen for Dizzy Mizz Lizzy på udsolgte turnéer og på toppen af albumhitlisterne.

Tim Christensen markerede sidste år 20-året for et af sine hovedværker, da han tog ’Honeyburst’ og sit trofaste liveband, The Damn Crystals, ud på tour til anmelderroser fra både GAFFA og Politiken.

Se alle

Sigurds Sange om Fyn

Søndag 25. aug 2024 - Kl. 10:00 - 11:00

Glæd jer til en fortryllende dag fyldt med sang, sjov og Fynske perler! 'Sigurds Sange om Fyn' kan opleves i ODEON.

Se event
sigurd-barrett_august_2024

One Night of Adele - Tribute

Lørdag 5. okt 2024 - Kl. 19:00 - 21:00

En aften med Adele Tribute - for første gang i Odense.

Se event
adele_october_2024

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos United Tickets