kreakafe-porcelaen_juli_2024

KreaKafé: Upcycling af Porcelæn

Mandag 15. jul - Lørdag 20. jul 2024 Flere spilletider Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense
Arrangør
ODEON

Nyt liv i gamle skatte – Upcycling af Porcelæn

Denne uge byder på en unik mulighed for at give nyt liv til gamle skatte, når vi holder KreaKafé med upcycling af porcelæn og service i Café ODEON Social.

I samarbejde med Zirkel inviterer vi til en hyggelig uge, hvor du kan forvandle dine gamle kopper, tallerkner og andet porcelæn til nye kreationer, der kan bringe unika charme og personlighed til dit hjem.

Forestil dig en trist kop forvandlet til et farverigt kunstværk, en gammel tallerken, der bliver til et unikt dekorativt stykke til væggen derhjemme eller upcycle din gamle kop til din nye ynglings kop. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan medbringe dit eget porcelæn, eller tilkøbe porcelæn til et symbolsk beløb på 5 kr. i caféen.

Bliv inspireret

Kun kreativiteten sætter grænser for, hvad og hvordan du kan opgradere og upcycle porcelæn. Har du brug for inspiration, vil du selvfølgelig kunne finde idéer i vores mini-manualer i caféen.

Du kan også finde inspiration på Zirkels Facebook- og Instagramprofil. På de sociale medier ønsker Zirkel at inspirere til mere genbrug og vise flotte genbrugsting – så hop ind og følg Zirkel og bliv inspireret, inden de besøg i Café ODEON Social.

Det Praktiske

Vi har både porcelænsmaling og tuscher, så kniber det med at finde på oplevelser til ungerne eller med veninderne, så er dette en oplagt mulighed for at komme ud og være sammen med dem, du holder af.

Det kræver hverken tilmelding eller betaling, og der vil være mulighed for at købe kolde drikkevare, en god kop kaffe eller lidt til at stille sulten på i caféen, mens du er kreativ.

Der tages forbehold for udsolgte materialer på dagen.
Vi opfordrer til, at man medbringer brugbare materiale hjemmefra eller tager et kig i den lokale genbrugsbutik. Har man ikke lige noget porcelæn, stiller Zirkel med flere forskellige slags porcelæn, som kan købes til 5 kr.

Samarbejde med bæredygtig tankegang i højsædet

Zirkel er Odense Renovations genbrugsunivers. Stedet rummer genbrugsbutik, fælleslager og er midtpunkt for det kreative og innovative, hvor bæredygtig tankegang er i højsædet.

Ideen med Zirkel er at skabe et sted, hvor det kreative, det innovative, det upcyclede, det lige og det skæve kan dyrkes - alt- sammen for at ride med på genbrugsbølgen, hvor bæredygtig tankegang, respekt og omsorg for naturen er en selvfølge.

Udover at vi elsker kreative kulturarrangementer, er vi i ODEON også helt vilde med meningsfyldte samarbejder. Derfor vil vi også gerne sige en stor tak til Zirkel.

Om ODEONs KreaKafé

Vi elsker kreative projekter, og i Café ODEON Social har vi de perfekte rammer til, at du kan sidde og sysle med lim, saks, tegninger og meget andet. Du slipper for rodet derhjemme, og kan gøre en tur ud af det sammen med venner og familie.

Vi holder løbende forskellige kreative dage i og omring caféen, og det er som udgangspunkt altid gratis at deltage. Der vil hver uge i sommerferien være fokus på noget nyt indenfor den kreative verden samt masser af hygge. Hold dig opdateret på vores hjemmeside for flere KreaKaféer.

Se alle

Sommerlæsning i Social

Mandag 15. jul - Fredag 26. jul 2024

I løbet af sommerferien er du velkommen til sommerlæsning i Café ODEON Social. Du kan både læse, mens du besøger os eller låne en bog med hjem.

Se event
sommerlaesning_juli_2024

KreaKafé: Nyt Liv til Gammelt Stof

Mandag 22. jul - Lørdag 27. jul 2024

Har du en gammel t-shirt eller et stofnet liggende, som trænger til nyt liv? Så tag det med forbi Café ODEON Social i uge 30 i skolernes sommerferie og deltag i vores kreative sommerferieevent – KreaKafé: Nyt Liv til Gammelt Stof!

Se event
kreakafe-stofmaling_juli_2024

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere