kreakafe-potter_juli_2024-1717409794

KreaKafé: Grønne genbrugs-urtepotter

Mandag 8. jul - Lørdag 13. jul 2024 Flere spilletider Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense
Arrangør
ODEON

KreaKafé: Grønne genbrugs-urtepotter

- I samarbejde med Plantorama Odense

Elsker du at være kreativ, og vil du gerne give dine potter et personligt touch? Så er uge 28 i Café ODEON Social noget for dig!

Opfrisk dine vindueskarme eller terrassen med dine egne planteholdere og urtepotter. I uge 28 byder vi nemlig velkommen til KreaKafé i Café ODEON Social, hvor du sammen med familie og venner kan dekorere plantebeholdere af genbrugsmaterialer, så de får nyt liv og kan pynte både ude og inde resten af sommeren. Når din plantebeholder er færdig, kan du plante lidt grønt i den, da Plantorama Odense disker op med både jord og genbrugsgrønt til din kreation.

I Café ODEON Social finder du alle de materialer, du har brug for til at dekorere og tilpasse dine beholdere. Vi har maling i alle regnbuens farver, forskellige typer garn, lim, perler og andre sjove dekorationsmaterialer. Hvis du har nogle beholdere derhjemme, som du gerne vil give et nyt liv, er du mere end velkommen til at tage dem med og dekorere dem hos os. Det kan for eksempel være tomme konservesdåser, tomme/rengjorte drikkevarekartoner, små krukker, glas eller små papkasser. Det vil også være muligt at købe små potter i caféen, som du kan dekorere på. 

Sådan foregår det – Trin for trin

Ugen er planlagt til at være både sjov, lærerig og ikke mindst give rum til socialt samvær med dem, du holder af. Her er, hvad du kan forvente:

1.     Vælg dine materialer: Start med at finde de genbrugsmaterialer, du vil arbejde med. Medbring dine egne tomme konservesdåser, glas, papkasser eller andet. Plantorama har et begrænset antal små plastikpotter, og det vil være muligt at købe en lille urtepotte i caféen. Der tages forbehold for udsolgt og begrænset udvalg.

2.     Dekorer din planteholder: Vi stiller små vogne frem med en masse forskellige materialer, som du kan kaste dig over. Vælg de ting, du skal bruge, og ta’ dem med ned til dit bord, hvor du i ro og mag kan starte med at dekorere.

3.     Husk hyggen: I Café ODEON Social kan du købe en kop lækker specialkaffe, en kold sommerdrink eller måske lidt til at stille sulten på, mens du er i dit kreative hjørne.

4.     Plant og vand: I vores udeområde foran Café ODEON Social kan du fortsætte til vores plante- og jordstation, hvor du kan tage din ny-dekoreret planteholder og sætte en lille plante i. Vi gør opmærksom på at de donerede planter er planter der ikke kan sælges men som sagtens kan få en chance til. Der vil være forskellige slags planter og størrelser til rådighed. Der tages forbehold for begrænset udvalg og udsolgt.

5.     Ta’ dit mesterværk med hjem: Efter en hyggelig og kreativ stund kan du tage dine unikke planteholdere med dig og nyde dem i dit eget hjem eller måske give dem væk i gave.

Et arrangement for alle

Uge 28 er perfekt for alle aldersgrupper. Det er en fantastisk aktivitet for børn, der elsker at være kreative, men også for voksne, der ønsker at tilbringe tid med venner og familie på en sjov og afslappende måde. Det er også en oplagt mulighed for at møde nye mennesker og dele kreative idéer, hvilket rammerne i Café ODEON Social er oplagte til.

Et kreativt genbrugssamarbejde med Plantorama Odense

Udover at vi elsker kreative kulturarrangementer, er vi i ODEON også helt vilde med meningsfyldte samarbejder. Derfor vil vi også gerne sige en stor tak til Plantorama i Odense, som har sponsoreret planter og jord til ugens kreative udfoldelser. I bæredygtighedens tegn leverer Plantorama planter, jord og holdere, som af forskellige grunde ikke kan sælges i deres butik i Odense.
Der vil blive lavet en plante- og jordstation ved caféens udeområde, hvor man kan tage sin nye kreation ud for at gøre den helt sommerklar med en plante.  

Om ODEONs KreaKafé:

Vi elsker kreative projekter, og i Café ODEON Social har vi de perfekte rammer til, at du kan sidde og sysle med lim, saks, tegninger og meget andet. Du slipper for rodet derhjemme, og kan gøre en tur ud af det sammen med venner og familie.

Vi holder løbende forskellige kreative dage i og omring caféen, og det er som udgangspunkt altid gratis at deltage. Der vil hver uge i sommerferien være fokus på noget nyt indenfor den kreative verden samt masser af hygge. Hold dig opdateret på vores hjemmeside for flere KreaKaféer.

Se alle

Spørg Kristian Show

Lørdag 22. jun 2024 - Kl. 11:00 - 11:45

Programmet Spørg Kristian har på rekordtid opnået stjernestatus på DR Ramasjang. Nu kan du opleve en liveudgave i ODEON den 22. juni 2024

Se event
sporg-kristian-show_juni_2024

KreaKafé: Lanterner af Genbrugsglas

Mandag 1. jul - Lørdag 6. jul 2024

Vi inviterer alle, store som små, til at dekorere smukke lanterner af genbrugsglas – perfekte til at skabe en stemningsfuld atmosfære i haven eller i stuevinduet.

Se event
kreakafe-lanterne_juli_2024-1717408576

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere