Tip Toe band

The Music Factory – The Future

Onsdag 26. okt 2022 - Kl. 18:00 - 20:00 Dørene åbner kl. 17:30 80 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
Odense Jazz Orchestra, Kulturmaskinen og Posten i samarbejde med ODEON og Odense Domkirke
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481633 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

En Kahoot-koncert for børn og “6 stærke” for gymnasieelever

Du har nu chancen for at få en fantastisk koncertoplevelse sammen med en masse skønne syngende børn, en masse syngende gymnasielever og et helt forrygende Odense Jazz Orchestra!

En Kahoot-koncert med skolebørn

Selve arrangementet bliver afviklet under arbejdstitlen ”HVORFOR?”

Det spørgsmål er nok et af de mest anvendte i børnenes dagligdag – især, når de bliver stillet over for krav og forventninger fra de voksne. Man taler i dag så meget om, hvor travl og stresset en hverdag, de voksne har. Men kigger man børnenes hverdag lidt efter i sømmene, så er det ofte det samme billede, man opdager her.

Koncertens sange vil blive kædet sammen af en gennemgående Kahoot!-afstemning, hvor publikum får mulighed for at deltage via deres mobiltelefon. På en underholdende og sjov måde vil det således blive gjort helt tydeligt, hvor forskelligt børn og voksne egentlig ser på dagligdagens små udfordringer.

”6 STÆRKE” – sange, der skal bane vejen

Et bidrag, der skal være med til at bryde med nogle af de mange tabuer, som findes – og med et håb om, at vi sammen vil kunne gøre en forskel.

Hjemme hos familien Møller har de opdraget 3 børn og dermed set alt fra folkeskolestart til studenterfester. I denne periode stiftede de bekendtskab med en hel del tunge emner relateret til børnenes hverdag med skole, kammerater og fritidsliv. Ting, som aldrig rigtigt er kommet frem i dagens lys, fordi det bare ikke var noget, man talte om. Desværre er mange emner stadig så tabubelagte, at de i ordets bedste forstand slet ikke bliver nævnt. Men vi ved samtidig godt, at hvis der er noget, der hjælper, så er det at bryde tavsheden og få talt ud om sine tanker og følelser.

Det er der kommet 6 sange ud af, som Odense Jazz Orchestra arrangerer for Bigband og gymnasiekor.

Tekst og musik: Anders og Mette Møller
Arrangør: John Kristensen

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster