Gymnaster fra DGI verdensholdet

DGI Verdensholdet DK-Tour

Torsdag 4. jul 2024 - Kl. 19:30 - 21:30 Dørene åbner kl. 19:00 190-335 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
DGI
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481630 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Vil du sikre dig bord i Restaurant Schiøtz inden showet, så bestil din koncertmenu.

Bestil koncertmenu

Oplev DGI Verdensholdet

Oplev Verdensholdets intense opvisning med fantastiske koreografier og flotte spring, når holdet turnéer rundt i Danmark.

Se gymnastik i verdensklasse på DK-TOUR i foråret 2024, når holdet kommer hjem fra verdensturnéen. Vi glæder os til at se dig, når Verdensholdet er klar med en helt ny fortælling. Opvisningen tager ca. 2 timer inkl. en kort pause. 

Showet KATA er en spændende gymnastisk fortælling

KATA inviterer dig med på en rejse ind i et vidunderligt, mystisk og poetisk univers. Et univers, som tvinger både gymnaster og publikum til at slippe kontrollen og i stedet lade sig forføre af musikken, bevægelserne og magien. Vi glæder os til at invitere dig derud, hvor forestillingsevnen hører op, og hvor du må give dig hen til en eventyrlig og uforklarlig oplevelse. 

DGI Verdensholdets show er en uforglemmelig oplevelse, og vi er anerkendt over hele verden for at levere en performance i verdensklasse. 

Vi bevæger verden

Ved at købe en billet til DGI Verdensholdets opvisning støtter du også holdets sociale arbejde. DGI Verdensholdet hjælper børn og unge i hele verden til at følge deres drømme. Med shows, workshops og dygtige gymnasters store indsats, inspirerer holdet børn og unge i hele verden til et sundt og aktivt liv.

Se alle

Se event

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster