Johanne Milland som Askepot

Askepot - The Musical

Onsdag 24. apr - Lørdag 27. apr 2024 Flere spilletider 485-765 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
Live Nation
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481633 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Vil du sikre dig bord i Restaurant Schiøtz inden forestillingen, så bestil din koncertmenu her.

Bestil koncertmenu
Café ODEON Social

Vil du spise i Café ODEON Social inden oplevelsen i Store Sal, så bestil en SocialMenu.

Bestil SocialMenu

Ny popmusical med musik af Rasmus Seebach

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond, og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i Askepot - The Musical.

Oplev et af historiens største kærlighedseventyr i farvestrålende nye klæder med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik – med helt nye sange af Rasmus Seebach, manuskript af Line Knutzon og kostumer af Soeren Le Schmidt.

Om forestillingen

I Askepot - The Musical begynder fortællingen i nutidens pulserende og ikke altid lige eventyrlige modebranche. Her møder vi Ella, en hårdtarbejdende og håbefuld ung kvinde, der drømmer om en plads blandt designere, catwalks og topmodeller. Det store modeshow er lige rundt om hjørnet, men Ella er på bunden af hierarkiet, ganske vist med et hjerte af guld, men ude af stand til at sige fra over for urimelige chefer og lige så urimelige arbejdsforhold.

Helt galt går det, da Ella – i et kikset forsøg på at servere kaffe for showets supermodel Jean Claude Barriere – slår hovedet og besvimer. Da hun vågner, befinder hun sig pludselig midt på den travle markedsplads i en magisk eventyrverden. Fuld af forvirring forsøger Ella at finde ud af, HVOR hun er, og ikke mindst, HVEM hun er. Hun vil ud af sin mærkelige drøm og tilbage til virkeligheden – men hvordan gør man det, når man er fanget i et eventyr?

Ellas kamp for at finde vejen hjem – og for at finde sig selv – er lang og farefuld. Først må hun gennemleve hele eventyret om Askepot, hvilket absolut ikke er nogen nem opgave, når det blandt andet indebærer en særdeles ond stedmor og to rædselsfulde stedsøstre. Heldigvis byder Ellas vej tilbage til virkeligheden også på et møde med Den Gode Fe, et par smukke sko af glas, og ikke mindst et romantisk kys med Prinsen under stjernerne.

Glæd dig til at opleve det klassiske eventyr i nye klæder – med masser af romantik, hjertevarme og glimt i øjet.

Spilledatoer og tider

  • Onsdag 24. april 2024 kl. 20.00

  • Torsdag 25. april 2024 kl. 20.00

  • Fredag 26. april 2024 kl. 16.00 (Ekstraforestilling - ekstra billetter)

  • Fredag 26. april 2024 kl. 20.00

  • Lørdag 27. april 2024 kl. 16.00

  • Lørdag 27. april 2024 kl. 20.00

Stjerneholdet – bag og på scenen

Musikken til Askepot - The Musical er skabt af dansk musiks eget store eventyr, Rasmus Seebach, der har skrevet helt nye sange til forestillingen i tæt samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer. Manuskriptet til musicalen er fremtryllet af en af Danmarks mest originale dramatikere, Line Knutzon, der med sikker hånd fører det klassiske eventyr ind i vor tids hæsblæsende virkelighed. Og den danske topdesigner Soeren Le Schmidt står bag forestillingens mange spektakulære haute couture-kjoler og -kostumer.

På scenen står nogle af Danmarks bedste sangere og skuespillere, oplev blandt andet Johanne Milland som Askepot, Stig Rossen som Kongen, Caroline Henderson som Den Onde Stedmor og Pelle Emil Hebsgaard som Den Gode Fe, mens YouTube-stjernen Rasmus Brohave spiller Kammertjeneren.

Se alle

Se event

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i restauranten

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en koncertmenu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

SocialMenu i caféen

Vil du sikre dig bord i Cafe ODEON Social inden din koncert, foredrag eller show i Store Sal eller Teatersalen i ODEON, så har du mulighed for at bestille en SocialMenu.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster