Tammi Øst med Reumertpris 2023

Årets Reumert 2024

Torsdag 20. jun 2024 - Kl. 19:00 - 22:30 Dørene åbner kl. 18:15 95-365 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
CPH Stage og Dansk Teater
Udbyder
Billetten.dk
Kørestolspladser via

Kontakt Billetten på 70 20 20 96 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Årets Reumert

Den 20. juni slår ODEON dørene op til årets store scenekunstfejring Årets Reumert 2024. Vær med til uddelingen af Danmarks fornemste scenekunstpris til et brag af et show med overraskelser og fængende indslag fra året, der gik på de danske scener.

Værter

Årets værter er Rikke Westi og Marie Knudsen Fogh. Den 20. juni 2024 indtager de to skuespillere scenen i ODEON og guider publikum igennem aftenens festligheder og prestigefyldte priser som værtspar for Årets Reumertshow.

De to værter udtaler følgende om deres værtsopgave:
"Lige da jeg blev spurgt om denne værtsopgave tænkte jeg: 'det ved jeg ikke, om jeg tør', men så kunne jeg alligevel mærke, hvilken ære det ville være at få lov til. Og nu glæder jeg mig bare helt vildt. Jeg er sikker på, bliver en stor festdag!", udtaler Rikke Westi.
"Jeg har fulgt med i Årets Reumert siden jeg var helt lille, så det er en kæmpe ære at få lov at være vært. Især med det drømmehold, der står bag. Jeg glæder mig til at fejre scenekunsten og mine fantastiske kollegaer fra hele landet!", udtaler Marie Knudsen Fogh.

Årets kreative team

instruktør Johan Klint Sandberg og dramatiker Anna Skov er duoen, der står for at lave et brag af en fest til Årets Reumert den 20. juni 2024.

»Det har været en bragende sæson i dansk scenekunst, og nu samler vi det hele på én aften. Publikum skal glæde sig helt vildt til at se scenekunst fra øverste hylde i de udvalg fra sæsonen, som vi kuraterer ind i showet – også fra de forestillinger, de måske ikke fik set.

Det bliver stort. Det bliver årets fest!«

Bag Årets Reumert 2024

Årets Reumert 2024 arrangeres af CPH STAGE, Dansk Teater og afvikles i samarbejde med og med støtte fra; HAVE Kommunikation & PR, ISCENE, ODEON, Odense Kommune, Albani Fonden, William Demant Fonden, Jysk Fynske Medier, Teknisk Landsforbund, Danske Scenografer, Danske Dramatikere, Dansk Skuespillerforbund og Teaterbilletter.

Årets Reumert 2024 arrangeres af CPH Stage og Danske Teater
Køb billet til showet eller se livestreamingen via aaretsreumert.dk.

Se alle

Maria

Torsdag 23. maj - Lørdag 1. jun 2024

Publikum og anmeldere elskede Maria, da Odense Teater opførte forestillingen i foråret 2022, og nu genopsætter Odense Teater den populære forestilling i Teatersalen i ODEON.

Se event
maria_odense-teater_maj-juni_2024

Malte Ebert

Fredag 18. okt 2024 - Kl. 21:15

I 2024 er Malte Ebert klar med et nyt show, hvor han endnu engang blander sine talenter indenfor skuespil, musik og gode historier.

Se event
malte-ebert_oktober_2024

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i restauranten

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en koncertmenu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

SocialMenu i caféen

Vil du sikre dig bord i Cafe ODEON Social inden din koncert, foredrag eller show i Store Sal eller Teatersalen i ODEON, så har du mulighed for at bestille en SocialMenu.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Billetten.dk