ODEONs-Rytmisk-Kor_Janne-Wind

ODEONs Rytmiske Kor

Mandag 3. jun 2024 - Kl. 19:00 - 21:00 Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Byens Scene i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON
Spis i Café ODEON Social

Vil du spise i Café ODEON Social, så bestil en SocialMenu.

Bestil SocialMenu

Kæmpe Kor for alle i ODEON

Trænger du til at få brugt stemmen på at skråle gode radio-hits og iørefaldende rytmiske popsange sammen med andre sangglade? Ønsker du suset af et kæmpe fællesskab af glade mennesker? Men har du ikke tid til at gå fast i kor og vil bare gerne komme og blive tanket op, når du har tid og overskud? Så er ODEONS rytmiske kor lige præcis skabt til dig!

Om ODEONs Rytmiske Kor

ODEONs Rytmiske Kor synger en gang om måneden og repertoiret er overvejende nyt fra gang til gang. Der er ingen optagelsesprøve, du skal ikke tilmeldes, du forpligter dig ikke til noget – andet end at give den fuld skrald ind i fællesskabet, når du møder op.

Vi har hentet en af Danmarks største rytmiske korkapaciteter Janne Wind ind, der i forvejen er kendt på Fyn som korleder for Pop’n Soul på Midtfyn og Gospelkoret SoulSingers fra Odense. Hun har tidligere med stor succes holdt korworkshops i ODEON med op til 700 medvirkende og er garant for festlige korprøver med lækker musik og god energi.

Alle er velkomne – Vi glæder os til at se dig.

Se alle

ODEONs Sangklub

Mandag 11. mar 2024 - Kl. 16:30 - 17:30

I ODEON har vi en sangklub, hvor alle kan synge med. Én mandag om måneden mødes vi og synger sange fra højskolesangbogen.

Se event
ODEONs-Sangklub_hojskole-sangbogen

ODEONs Rytmiske Kor

Mandag 11. mar 2024 - Kl. 19:00 - 21:00

Vil du synge i kæmpe rytmisk kor, hvor stemmerne løfter og flytter, hvor energien er høj, og man næsten ikke kan falde ned bagefter?

Se event
ODEONs-Rytmisk-Kor_Janne-Wind

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i restauranten

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en koncertmenu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

SocialMenu i caféen

Vil du sikre dig bord i Cafe ODEON Social inden din koncert, foredrag eller show i Store Sal eller Teatersalen i ODEON, så har du mulighed for at bestille en SocialMenu.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere