Kvinde i hvid kåbe synger fra scene

Andrew Lloyd Webber Musical Galla

Søndag, 19. Mar. 2023 - Kl. 20:00 - 22:00 Dørene åbner kl. 19:30 500-550 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
PS PRODUCTIONS
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481633 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Et show skabt for at ære en af de største musicalkomponister i nyere tid

En række internationalt anderkendte solister med ekstraordinære stemmer og et syngende og dansende ensemble tager publikum med på en følelsesladet rutsjebanetur: Kærlighed, forførelse, romance, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration.

Webbers arbejde er fyldt med et overflødighedshorn af menneskelige følelser, og hans musik har rørt ved publikums hjerter over hele verden.

The Andrew Lloyd Webber Musical Galla samler alle disse følelser i ét show. Webbers brilliante musik fortolkes live af stort og imponerende orkester.

Publikum tages på en musicalrejse fyldt med velkendte toner, farverige kostumer og formidabelt lysshow. En fornøjelse for såvel ører som øjne.

”Vi havde fornøjelse af solister med ekstraordinære stemmer og et velsyngende og dansende ensemble. Specielt de tre kvindelige solister imponerede. De kunne om nogen brage igennem og synge med en klarhed og tydelighed, man skal lede længe efter. Det fik vi bl.a at høre i den følelsesladede “I Don’t Know How to Love Him” fra Jesus Christ Superstar og Evitas “Don’t cry for me Argentina””

”Aftenens vært Tyrone Chambers ll går ikke i glemmebogen. Han styrede aftenen på charmerende vis, og tenoren brillerede også i sangene. ”

”Et show med med farverige kostumer, flot lysshow, gode koreografier og med flere imponerende sangpræstationer. Andrew Lloyd Webbers sange blev æret og er 4 stjerner værd.”

Se alle

Sommer i Tyrol

Fre., 9. Sep. - Lør., 24. Sep. 2022

Rejs med til de sydtyske alper til en munter sommer i Tyrol og oplev de kendte og elskede toner fra sange som "Ja, ja, ja - nu kommer jeg" og "Man kan vel ikke gøre for at man har charme"

Se event
Odense-teater_Sommer-i-Tyrol_september_2022

Pretty Woman – The Musical

Tor., 17. Nov. - Søn., 20. Nov. 2022

Pretty Woman – The Musical er en forrygende, morsom og hjertegribende romantisk musical med en perlerække af nye, rockede Bryan Adams-ballader, som fremkalder søde minder fra 90’erne.

Se event
Pretty-woman-the-musical_november_2022

Løvernes Konge

Lør., 21. Jan. 2023 - Kl. 19:30 - 21:30

Tag med på en musikalsk rejse blandt de største hits fra “Løvernes Konge” skrevet af Sir Elton John og Hans Zimmer, præsenteret af soloartister fra Cinema Festival Symphonics.

Se event
Lovernes-konge_januar_2023

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster