Christina Sander og Nina Claire

Christina Sander og Nina Claire

Mandag 2. sep 2024 - Kl. 19:00 - 21:15 Dørene åbner kl. 18:30 245-395 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
Music & Passion ApS
Udbyder
Billetlugen
Kørestolspladser via

Kontakt Billetlugen på 70263267 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Vent med at blive skilt til i morgen

Et show om svangerskab, moderskab, ægteskab, galskab og du ved... garderobeskab.

Der er meget at tage fat på, når Christina Sander og Nina Claire Crossland går på scenen og taler om de svære, urimelige og til tider latterlige situationer, vi alle kan havne i som kvinde, mor og kæreste.

De to populære influencere skaber et helt særligt fællesskab i salen og indgår i en hylende morsom dialog med publikum om alt fra forventningspres til presseveer – godt krydret med nye sandheder om vasketøj, bleskift, madpakker og sexliv… eller mangel på samme? Og mon ikke også telefonen ringer hos den berømte Krænkelses-hotline?

Gå ikke glip af dette unikke show, der giver dig begavet indsigt i graviditet, fertilitetsbehandling, the mental load, løngab, tissekoner og meget, meget mere.

Christina og Nina forsikrer dig om, at vi er mange kvinder, der oplever de samme situationer og har den samme slags udfordringer. Så selvom du tror, det kun er din mand den er gal med, er vi måske i virkeligheden alle gift med den samme mand? Så vent lige med at smide ham ud. Måske er det ikke udelukkende hans skyld…

Varighed: 2 timer 10 min. (incl. 20 min. pause)

Se alle

GirlTalk med Petra Nagel

Onsdag 21. aug 2024 - Kl. 19:00 - 21:00

Deltag i en indsigtsfuld aften, når ODEON i samarbejde med GirlTalk, dykker ned i emner som selvværd, ung usikkerhed, selvkærlighed sammen med Petra Nagel.

Se event
Anna Bjerre og Petra Nagel

Nicklas Brendborg

Fredag 27. sep 2024 - Kl. 19:00 - 21:00

Forfatteren bag bestselleren 'Gopler Ældes Baglæns' er klar med et nyt foredrag, 'Vanedyr'. Glæd dig til at opleve Nicklas’ formidable fortælleevne.

Se event
Nickas Brendborg

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Billetlugen