Trine Gadeberg som Pelle

Verden ifølge Pelle

Søndag 26. mar 2023 - Kl. 15:00 - 16:30 Dørene åbner kl. 14:30 335-355 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON
Udbyder
TIcketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481633 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

YouTube-fænomenet ”Pelle” giver show i ODEON

Trine Gadebergs populære satirefigur, “Pelle”, har over ni millioner visninger på Facebook og YouTube og har medvirket i en række optrædener hos de danske revyer. I oktober 2022 var der premiere på figurens allerførste one-child comedyshow med titlen Verden ifølge Pelle, der også inviterer andre af Trine Gadebergs velkendte karakterer med på scenen. Med mere end 20.000 solgte billetter og 35 shows med fyldte sale i løbet af de seneste måneder forlænges den succesfulde turné nu med 15 ekstra shows i foråret 2023.

Publikum er vilde med Trine Gadeberg og den ”fem og en halv-år gamle” Pelle, når harsk samfundskritik og satire strømmer igennem videoerne på YouTube - og hele efteråret har den ukronede revydronning for første gang haft “Pelle” med under armen på landevejen og rejst Danmark rundt med sit one-child comedyshow, Verden ifølge Pelle.

Med fire- og femstjernede anmeldelser, fyldte sale i 35 byer og mere end 20.000 solgte billetter kan det hermed bekræftes, at “Pelle” også fungerer på de store scener landet over. Grundet den store succes forlænges turnéen nu med 15 ekstra shows i foråret 2023.

Alle mulige venner

“Pelle” fik sit helt store gennembrud på de sociale medier med sin nytårstale i 2020, der fik over tre million visninger og 70.000 delinger på Facebook, og når han træder på scenen de næste måneder, kan publikum glæde sig til, at han med sit barnesprog gengiver samtaler, han overhører sine forældre have, om alt fra krig, klima og pandekager.

 Han er dog ikke alene, og gæster kan derfor også se frem til at møde hans gode venner, der vil være med på scenen.

Alle rollerne spilles af Trine Gadeberg, og vennerne, der kommer forbi, er blandt andet den 81-årige enke Emma Poulsen, der har en glubende appetit på hankøn i alle afskygninger, samt Pelles manager Svolle, som, trods stor erfaring inden for showbizz, har sit hyr med at holde styr på den fem og en halv-årige. Selvfølgelig får Pelle også besøg af dansktop-sangerinden Ingerlise, der har en sang til stort set alle lejligheder, men det er ikke altid, at det er en fordel.  

Verden ifølge Pelle

Pelle kom oprindeligt til verden i 1989 under navnet Svend-Bent, da Trine Gadeberg arbejdede som pædagogmedhjælper og fik opsnappet guldkorn af børnene i institutionen. Efter kort tid blev Svend-Bent til en reel revyfigur, som optrådte i lokalområdet. Pelle, som vi kender i dag, blev dog til under Kerteminderevyen i 2017 og året efter sluttede Kasper Le Fevre sig til som tekstforfatter på figuren.

Pelle har sidenhen fået et mere politisk satirisk udtryk – og med et glimt i øjet sætter Gadeberg og Le Fevre fokus på, hvordan børn opfatter den måde, voksne taler til og med hinanden om samfundsaktuelle emner. I 2018 fik Trine Gadeberg ”Årets Revykunstner”, også kendt under navnet ”Årets Dirch” for rollen som Pelle.

Se videoerne med Pelle her: https://jeghedderpelle.dk/pelles-tv/

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos TIcketmaster