TV-2: Steffen Brandt, Svend Gaul, Georg Olesen og Hans Erik Lerchenfeld

TV-2 og Danmarks Underholdnings­orkester

Lørdag 18. mar 2023 - Kl. 20:00 - 22:00 Dørene åbner kl. 19:00 430-505 DKK Få billetter Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
BrandM
Udbyder
Musik.dk
Kørestolspladser via

Kontakt Musik.dk for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde en buffet i afslappede rammer inden koncerten?

Bestil buffet
Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Vil du sikre dig bord i Restaurant Schiøtz inden koncerten, så bestil din koncertmenu her.

Bestil koncertmenu

TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester

Efter en udsolgt arena-tour i forbindelse med TV-2s 40 års jubilæum, er ’Danmarks Lykkeligste Orkester’ nu klar til at indtage 13 koncertsale sammen med landets ypperste musikere fra Danmarks Underholdningsorkester.

TV-2 kunne i 2020 markere intet mindre end 40 år på den danske musikscene og som ”Danmarks lykkeligste orkester” står de bag klassikere som, ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’, der blot er et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret til den danske befolkning siden bandets begyndelse i 1980. Nu kan de sammen med Danmarks Underholdningsorkester annoncere en fælles koncertrække, som i 2023 bringer dem omkring 13 forskellige byer i Danmark.

" I 1999 spillede vi i TV-2 en række koncerter med det daværende Danmarks Radios Underholdningsorkester. Turneen blev kaldt "Manden der ønskede sig en havudsigt ". Vi er siden igen og igen blevet spurgt om ikke det snart var på tide at genoptage samarbejdet og genopdage mulighederne med vores sange i en større opsætning med symfonisk orkester - det vi i bandet kalder "hele svineriet". Endelig er chancen der: TV-2 sammen med Danmarks Underholdningsorkester, nu både med kendte og nye sange. Undertitlen kunne sagtens være: "Manden der ønskede sig en havudsigt - og fik den", fortæller Steffen Brandt.

Også Andreas Vetö, direktør for Danmarks Underholdningsorkester, ser frem til samarbejdet:

”Vi glæder os til at tage publikum med på en rejse gennem 40 års musikalsk Danmarkshistorie.
Vores orkester er i topform - og vi glæder os til at give TV-2’s musik symfonisk kant. Jeg ser frem
til et fantastisk forår på landevejen med Danmarks lykkeligste band og Danmarks
Underholdningsorkester”, fortæller han.

Fire årtier har passeret med nøjagtig de samme fire bandmedlemmer - Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas). Og sammen kan TV-2 skrive flere end 200 sangudgivelser, 19 studiealbums og mere end 1200 koncerter på CV’et. Bandets samtidskritiske udgivelser har opnået flerdobbelte platinplader samt DMA-statuetter for b.la. ’Årets Danske Pop Udgivelse’, ’Årets Danske Sangskriver’ og ’Årets Danske Hit’.

Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er nøgleord som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet.

Nu forener TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester kræfterne og går sammen om at give danskerne en sjælden mulighed for at opleve de tidløse klassikere.

Se alle

The Boyband Tour

Lørdag 28. jan 2023

Så er det NU, du kan tage den VILDESTE tur ned ad memory lane! De 5 multikunstnere genskaber nu ALLE de ikoniske hits fra de største internationale boybands og leverer dem til dig i det mest intense og storslåede liveshow, lysshow, sceneshow og danseshow.

Se event
Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg

Fastelavnsfest

Søndag 19. feb 2023 - Kl. 10:00 - 13:00

ODEON byder velkommen til fastelavnsfest for hele familien. Kom og vær med når vi slår katten af tønden, spiser fastelavnsboller og kårer bedste udklædte.

Se event
Fastelavnstønde og fastelavsboller

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Musik.dk