ABBA på scenen

The Show - A Tribute to ABBA

Torsdag 18. apr 2024 - Kl. 20:00 - 22:00 Dørene åbner kl. 19:30 470-520 DKK Få billetter Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
CSB Island Entertainment ApS
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481633 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Vil du sikre dig bord i Restaurant Schiøtz inden showet, så bestil din koncertmenu her.

Bestil koncertmenu
Spis i Café ODEON Social

Vil du spise i Café ODEON Social inden oplevelsen i Store Sal, så bestil en SocialMenu.

Bestil SocialMenu

Abba - 50-års jubilæumstour

THE SHOW – A Tribute to ABBA '50 Years Celebration' 1974 – 2024 

Den 6. april 1974 i Brighton, England vinder ABBA det Europæiske Melodi Grand Prix med sangen Waterloo, hvilket blev startskuddet til en legendarisk karriere. I de efterfølgende år lægger ABBA hele verden ned med en endeløs række af hits, og popgruppen indskriver sig som en af de helt store sværvægtere i musikhistorien. De bliver en af verdens bedst sælgende artister, kun overgået af The Beatles.  

THE SHOW – A Tribute to ABBA hylder 50-året for ABBAs gennembrud med et ekstravagant og skelsættende jubilæumsshow, der byder på en kavalkade af ABBAs største hits. Det er en live koncert, der lader publikum opleve ABBA fra de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix frem til 1982, hvor de afsluttede karrieren. Du kan forvente følelsen af det originale band – når du forlader koncerten, vil det have været som at se ABBA. 

I front på THE SHOW står de svenske sangerinder Katja Nord og Camilla Dahlin*, der ikke bare ligner originalerne, men også lyder så meget som Frida og Agnetha, at selv de mest kritiske fans må overgive sig:  

"Alene det, at vi faktisk kommer fra Sverige, gør en verden til forskel. Vi synger de engelske sange med samme udtale og på samme måde som ABBA. Det kan ingen andre påstå. Hvis du kommer fra Sverige, så har du ABBA i blodet. Det er en del af vores identitet og selvforståelse," fortæller Katja Nord og Camilla Dahlin.   

Svenske Waterloo står for musikken, og de får selskab af den originale ABBA musiker Lasse Jonsson* på guitar – han spiller på ABBAs seneste album Voyage, og dertil har han arbejdet på de to ABBA musicals (Chess og Mamma Mia) med Björn og Benny. Musikken tager de til nye højder med det anerkendte orkester London Symphonic Rock Orchestra og den britiske orkesterdirigent Matthew Freeman, der tidligere har optrådt med blandt andre Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard. 

Om THE SHOW – A Tribute to ABBA 

THE SHOW har optrådt over 800 gange i 51 lande på 5 kontinenter over de sidste 22 år. De har solgt mere end 2 millioner billetter, og med kærlighed og stor respekt for ABBA givet musikken nyt liv for fans i flere generationer: 

"ABBA er kendt og elsket over hele verden. Fra begyndelsen ville vi hylde denne bedrift ved at skabe den perfekte illusion om det originale ABBA. Publikum vil kunne opleve, hvordan vi tror, at ABBA ville se ud med moderne teknologi og lyssætning, men stadig med den helt fantastiske og velkendte ABBA lyd," fortæller producent og CEO hos CSB Island Entertainment Kenneth Svoldgaard. 

Katja Nord og Camilla Dahlin har været tilknyttet det ambitiøse projekt siden dag ét. De vandt i 1999 et stort svensk talentshow som ABBA pigerne Agnetha og Frida, hvilket førte dem til THE SHOW, der så sin begyndelse i 2001. 

Selvom THE SHOW har kørt i mange år, så er der en ny oplevelse at hente hver gang:  

"Vi arbejder altid på at gøre THE SHOW til det største, bedste og mest autentiske show på markedet, og næste år bliver ingen undtagelse," siger Katja Nord, hvortil Camilla Dahlin tilføjer:  

"The '50 Years Celebration' show bliver en slags musikalsk gennemgang af næsten hele deres karriere, fra de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix til de stoppede i 1982. Der vil være sange fra deres turné i Australien i 1977, og deres optræden på Wembley Arena i 1979." 

THE SHOW – A Tribute to ABBA starter med en danmarksturné fra den 2. til den 18. april, og herefter går turen til Sverige, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Tyskland, Schweiz, Belgien og Brasilien.  

*Vi tager forbehold for ændringer blandt de medvirkende.  

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i restauranten

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en koncertmenu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

SocialMenu i caféen

Vil du sikre dig bord i Cafe ODEON Social inden din koncert, foredrag eller show i Store Sal eller Teatersalen i ODEON, så har du mulighed for at bestille en SocialMenu.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster