ODEONs-Rytmisk-Kor_Janne-Wind

ODEONs Rytmiske Kor

Mandag 20. nov 2023 - Kl. 19:00 - 21:00 Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Byens Scene i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON
Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde en buffet i afslappede rammer inden kor?

Bestil buffet

Kæmpe kor for alle i ODEON

Trænger du til at få brugt stemmen på at skråle gode radio-hits og iørefaldende rytmiske popsange sammen med andre sangglade? Ønsker du suset af et kæmpe fællesskab af glade mennesker? Men har du ikke tid til at gå fast i kor og vil bare gerne komme og blive tanket op, når du har tid og overskud? Så er ODEONS rytmiske kor lige præcis skabt til dig!

Om ODEONs Rytmiske Kor

ODEONs Rytmiske Kor synger en gang om måneden og repertoiret er overvejende nyt fra gang til gang. Der er ingen optagelsesprøve, du skal ikke tilmeldes, du forpligter dig ikke til noget – andet end at give den fuld skrald ind i fællesskabet, når du møder op.

Vi har hentet en af Danmarks største rytmiske korkapaciteter Janne Wind ind, der i forvejen er kendt på Fyn som korleder for Pop’n Soul på Midtfyn og Gospelkoret SoulSingers fra Odense. Hun har tidligere med stor succes holdt korworkshops i ODEON med op til 700 medvirkende og er garant for festlige korprøver med lækker musik og god energi.

Alle er velkomne – Vi glæder os til at se dig.

Se alle

Sebastian Klein - Verdens Farligste Dyr

Søndag 1. okt 2023 - Kl. 11:00 - 12:00

Har du en lille naturnørd derhjemme? Så er det nu, at du skal skifte skærmen ud med den ægte vare, når Danmarks største naturnørd indtager scenen i Store Sal med showet 'Verdens Farligste Dyr'.

Se event
Sebastian Klein med mus

KreaKafé i efterårsferien

Mandag 16. okt - Lørdag 21. okt 2023

Efterårsferien er her! Derfor står vi klar med masser af indendørs hygge. Fra den 16. oktober til og med den 21. oktober, kan du komme til hygge i Café ODEON Social.

Se event
Pige laver efterårstegning

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere