mew-og-danmarks-underholdningsorkester_april_2024

Mew & Danmarks Underholdnings­orkester

Fredag 12. apr 2024 - Kl. 20:00 Dørene åbner kl. 19:30 385-495 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
BrandM
Udbyder
musik.dk
Kørestolspladser via

Kontakt Musik.dk via mail billet@musik.dk for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Vil du sikre dig bord i Restaurant Schiøtz inden showet, så bestil din koncertmenu.

Bestil koncertmenu
Spis i Café ODEON Social

Vil du spise i Café ODEON Social inden oplevelsen i Store Sal, så bestil en SocialMenu.

BEstil SocialMenu

Mew og Danmarks Underholdningsorkester tager på Nordeuropæisk turné

Det officielle billetsalg starter den 29. september kl. 9.00.

I 2022 demonstrerede Mew og Danmarks Underholdningsorkester for fyldte sale i hele landet, hvordan de smelter sammen til ét magisk hele, når de indtager scenen i fællesskab. I 2024 kan man igen opleve denne fantastiske kombination.

Sidste år leverede Mew og Danmarks Underholdningsorkester en række unikke og uforglemmelige koncerter rundt om i Danmark. Turnéen blev så stor en succes, at de igen i foråret 2024 tager ud på en fælles musikalsk rejse.

Turnéens første koncert er således i Helsinki den 30. marts, og sidste stop er ODEON i Odense den 12. april. Koncerten i England finder ganske sensationelt sted på The Barbican i London, som både er hjemsted for The London Symphony Orchestra og The BBC Symphony Orchestra.

Danmarks Underholdningsorkester udvikler nye koncertformater i samarbejde med kunstnere, bands og internationale arrangører – koncerter, som ingen af parterne alene kunne have skabt. Her opstår overraskende formater, når ideer og talenter forenes.

Danmarks Underholdningsorkester har etableret sig som en stærk kunstnerisk partner for en lang række rytmiske navne, herunder Mads Langer, Pernille Rosendahl, TV·2, Burhan G – og selvfølgelig Mew.

En naturlig sammensmeltning

I mere end 25 år har Mew markeret sig som et af de mest nyskabende og skelsættende bands både herhjemme og internationalt. Som livenavn har de gang på gang brudt med de vante rammer og skabt nye rum for store musikalske øjeblikke.

Sammen med Danmarks Underholdningsorkester vil Mew igen dykke ned i bandets perlerække af sange og tilføre nyt liv til deres imponerende bagkatalog.

Mews musik er født med en symfonisk klang, som egner sig ekstremt godt til de koncertsale, vi undervejs kommer til at besøge. I samspillet med vores orkester ryger musikken endnu højere op i de drømmende symfoniske lag,” udtaler Andreas Vetö, som både er direktør for Danmarks Underholdningsorkester og dirigent ved koncerterne". Han udtaler videre:

Verden lytter allerede med, når vi præsenterer klassiske albumudgivelser og koncerter. Nu glæder vi os til at introducere nye koncertformater, som i lang tid har været elsket af danskerne, til Europa. Vi er stolte af at være et orkester, der udfordrer konventionerne. Sammen med MEW tager vi skridtet langt uden for den klassiske musiks komfortzone og glæder os til at lade musikken og energien fra scenen begejstre publikum.”

20 år siden Mews store gennembrud

Mew, som i dag består af sanger Jonas Bjerre, trommeslager Silas Graae og bassist Johan Wohlert, har i alt udgivet ni studiealbums.

Det første var debuten A Triumph For Man fra 1997, som blev fulgt op af gennembrudsalbummet Frengers fra 2003. Det er her, man finder klassikere som 156, Am I Wry? No, She Came Home for Christmas og den næsten 9 minutter lange Comforting Sounds.

Frengers banede vejen for et kompromisløst og grænsesøgende band, hvis lydbillede formår at være lige så skrøbeligt og fint, som det er overjordisk, fængende og progressivt.

Stor begejstring både på scenen og blandt publikum

Det symfoniske samarbejde med Danmarks Underholdningsorkester er ikke kun en fejring af Mews musikalske karriere, men også en mulighed for publikum at lade sig henføre af det samspil, der opstår, når de to orkestre smelter sammen til ét magisk hele.

”Vi ved fra turnéen sidste år, at det er en kombination, der vækker stor begejstring – både blandt os på scenen - og ikke mindst hos publikum. Derfor glæder vi os ualmindelig meget til igen at drage ud på landevejen med Danmarks Underholdningsorkester, især fordi vi denne gang også får lov til at besøge nogle af Nordeuropas flotteste koncertsale,” fortæller Johan Wohlert, der er bassist i Mew.

Se alle

Andrew Lloyd Webber Gala

Lørdag 9. mar 2024 - Kl. 20:00 - 22:30

Oplev uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker såsom The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.

Se event
andrew-lloyd-webber-gala_marts_2024

Carpark North

Fredag 15. mar 2024 - Kl. 20:00

Oplev den danske rock-gigant i Odense, når Carpark North indtager ODEON den 15. marts 2024.

Se event
Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge fra Carpark North

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i restauranten

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en koncertmenu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

SocialMenu i caféen

Vil du sikre dig bord i Cafe ODEON Social inden din koncert, foredrag eller show i Store Sal eller Teatersalen i ODEON, så har du mulighed for at bestille en SocialMenu.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos musik.dk