Nicklas Flenø Mikkelsen og Emil Fammé Hansen fra Alene i Vildmarken

Foredrag med Cykeldrengene

Torsdag, 30. Jun. 2022 - Kl. 17:30 - 21:30 Dørene åbner kl. 17:00 170 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense
Arrangør
Børns Vilkår
Udbyder
Ticketbutler

Cykeldrengene

Foredrag i samarbejde med projektet 'Gå for børnetelefonen'

Cykeldrengene, som har vundet femte sæson af DR1’s fjernsynsprogram, Alene i Vildmarken, og er nu klar til at brøle de magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”, ud i Café ODEON Social.

Foredraget omhandler dog meget mere end sejren i, Alene i Vildmarken, nemlig de to drenges helt særlige venskab fra 5 års alderen til nu – at dele livets op og nedture, samt at opnå mål i fællesskab.

Foruden sejren af Alene i Vildmarken, vil Emil og Nicklas også komme med hårrejsende fortællinger om deres jordomrejse på cykel, hvor de drog alene ud i den store verden som to 21-årige knægte og tilbagelagde 24.391 kilometer for at vende hjem som mænd.

"Vores helt særlige styrke, er vores positive energi samt vores mentale værktøjer, hvor vi i foredraget b.la. vil belyse, disciplin, målrettethed, accept, motivation, selvindsigt, perspektiv, horisont, bevidsthed, positive affirmationer, at konsultere, evaluere og meget mere", fortæller de to friske fyre.

Foredraget har i den grad til formål at inspirere folk til at leve og ikke overleve – indstilling er altafgørende - for uanset om du tror du kan eller ikke kan, så har du ret.

Under hele foredraget vil man kunne opleve alle de fysiske genstande, som har været en del af rejsen (Jorden rundt på cykel & Alene i Vildmarken). Cykler, udstyr, trofæer, pokalen fra Alene i Vildmarken samt andre genstande set på TV.

ALT overskud fra billetsalg går til 'Gå for børnetelefonen'  

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketbutler