Billeder af de fem komikere fra comedy ballroom ved siden af hinanden, hvor man kan se ansigter og overkrop

Comedy Ballroom

Lørdag, 17. Sep. 2022 - Kl. 20:00 - 23:30 Dørene åbner kl. 19:30 295-395 DKK Få billetter Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
Freshman
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481630 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde en buffet i afslappede rammer inden showet?

Bestil buffet
Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Få en helstøbt oplevelse med en 3-retters koncertmenu inden showet.

Bestil koncertmenu

Oplev fem af landets absolut bedste komikere, når Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg, Linda P, Andreas Bo og Lasse Madsen til september 2022 drager ud i landet med Comedy BALLROOM 2.

Comedy-banden rammer ODEON den 17. september 2022, og du kan godt glæde dig til en helaftensoplevelse fuld af satire og comedy på højt plan.

Tilbage i 2020 blev en ny tradition indstiftet i dansk comedy: Comedy BALLROOM. En tradition som publikum tog overordentligt godt imod.

Fem topkomikere optrådte for fulde huse på et udvalg af
landets største scener med et yderst stramt koncept med blot 25 minutters optræden til hver.

Det blev så stor en succes, at der nu er lagt i ovnen til endnu en runde. Denne gang i hele syv byer, hvor publikum kan se frem til et eksklusivt show med fem af landets bedste komikere.

Kort om komikerne i Comedy Ballroom:

 • Nikolaj Stokholm er en af Danmarks største komikere. Han har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vi andres.

  Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

 • Thomas Warberg har de seneste år som både TV-vært og komiker lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

  Som Politiken beskrev hans seneste onemanshow: Rockstjernekomiker med sans for mindreværd.

 • Linda P betragtes af mange som en af Danmarks bedste stand-up komikere. Hendes tørre humor forenet med uforlignelig timing gør, at man skal holde ørerne spidse, hvis man skal have det hele med.

  Med sin sydhavnscharme har Linda igennem mange år budt danskerne på storslået underholdning.

 • Andreas Bo Danmarks dygtigste parodimester, der på imponerende vis skifter identitet og figur med fuld overbevisning. Andreas er ikke alene komikkens svar på en kamæleon.

  Han har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer.

 • Lasse Madsen Mange hundredetusinde følger den unge komikers populære videoer på Instagram, der med stor grad af genkendelighed spidder hverdagen, som vi alle kender den.

  Med en befriende uhøjtidelig selvironi portrætterer han på kærlig vis stereotype parforholdssituationer og problemer vi alle oplever i vores helt almindelige liv.

Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at opleve toppen af dansk comedy.

Se alle

Anders Matthesen

Tor., 25. Aug. 2022

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up, som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes. Turnéen har fået titlen: JOKES – fra en hvid, straight mand.

Se event
Anders-Matthesen_august_2022

Tvivl

Ons., 5. Okt. - Lør., 15. Okt. 2022

I showet "TVIVL" deler Rune sine personlige oplevelser. På stærkt underholdende vis bydes publikum op til en sjov, eftertænksom og overraskende tur i hans unikke univers.

Se event
rune-klan-tvivl_oktober_2022

Nikolaj Stokholm

Fre., 10. Mar. 2023

Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. Hermed også et punktum i triologien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere.

Se event
Nikolaj Stokholm med tromme

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster