Jim Lyngvild & Pernille Redder – Uden Skam 2
Forbrydelser, forførelse og familiestridigheder
Jim Lyngvild og Pernille Redder inviterer i romanen Natsværmerne – Uden Skam 2 på en hæsblæsende tur gennem København i årene efter 1. verdenskrig, hvor forretningsmuligheder åbnede sig for dem, der var driftige og skamløse nok til at udnytte dem. Og det var Jim Lyngvilds oldefar!
Hør om de vilde historier, som Jim har gravet frem om sin familie, og som forfatter Pernille Redder har skrevet nu to romaner om. I den seneste, Natsværmerne, begår familien forbrydelser som pasfalsknerier, sprutsmugling og møntfalskneri. Der er ulykkelig kærlighed, forbudte følelser og læserne inviteres med til tidens store fester i København, hvor hemmeligheder formes i skyggerne og nye, utugtige danse giver drifterne frit løb.
Men politiet er i hælene på dem, og familiens sammenhold sættes på prøve. Kan de blive ved med at stole på hinanden? Bliv klogere, når bogen udkommer i efteråret, og glæd dig til en fascinerende samtale med forfatter Pernille Redder og idémanden bag projektet, Jim Lyngvild.
Om Pernille Redder
Pernille Redder (f. 1977) er uddannet journalist og har tilbragt det meste af sin karriere i tv-branchen, blandt andet som tilrettelægger og redaktør på Aftenshowet, på Copenhagen TV Festival samt TV 2 Fyn. I dag er hun freelancejournalist, redaktør og forfatter til flere bøger.
Pernille Redder er på Instagram som @predder.
Om Jim Lyngvild
Jim Lyngvild (f. 1978) er en dansk entreprenør, designer, forfatter og tv-personlighed.
Jim er oprindeligt uddannet designer fra Fashion Design Akademiet i København, men han er kendt for sin alsidige karriere, hvor han bl.a. har arbejdet med mode, skønhedsprodukter og fotografering. Lyngvild har også markeret sig som en historisk formidler og har i flere år været en populær deltager i danske tv-programmer. Hans arbejde spænder fra at skabe moderne design til at udforske og formidle vikinge- og nordisk kulturhistorie.
Om Word Festival
Word Festival hylder ord med op mod 150 oplæg, debatter, samtaler og oplæsninger på fantastiske kulturscener i Odense centrum såsom Odeon, Koncerthuset, Brandts, Kulturmaskinen og Teater Momentum.
Temaet for festivalen er tid – et fascinerende begreb, der kan skabe utrolig mange samtaler om alt fra det helt nære og praktiske til det højtflyvende og fantastiske. Fredag dykker vi derfor ned i fortiden, men også barndommen og begyndelser. Lørdag står i nutidens tegn, men også status quo i verdens kriser såvel som de menneskelige af slagsen. Søndag tager vi hul på fremtiden, men også den 3. alder, slutninger og det, der sker på den anden side og ude i universet.
Glæd dig til tre inspirerende dage, hvor vi checker ud af hverdagens digitale larm og gør plads til dialog og eftertænksomhed.