sommerlaesning_juli_2024

Sommerlæsning i Social

Mandag 15. jul - Fredag 26. jul 2024 Flere spilletider Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense
Arrangør
ODEON

I Café ODEON Social har vi fået genbrugsbøger med noget for enhver smag og alle aldre. Nogle af bøgerne bor fast i caféen, mens andre kan byttes med en bog hjemmefra. Så kom i caféen og læs en bog eller find din næste bog til sommerens læsning hjemme.

Bøger får nyt liv

Bøger markeret med ODEONs logo må læses i caféen – alle andre er tiltænkt byttekonceptet, Little Library, hvor man medbringer en bog og bytter til en anden.

Boghylderne bliver indviet i sommerferien og kommer til at være et fast koncept i caféen.

Little Library - Ta’ en bog – giv en bog

Konceptet er enkelt: Ta’ en bog eller gi’ en bog og del gode læseoplevelser. Du kan frit og uden forpligtelser tage en bog fra Little Library. Du må også meget gerne donere bøger fra din egen reol til det lille bibliotek og give gode læseoplevelser videre. Og hvem ved - måske du finder din nye yndlingsforfatter på hylden i Little Library i Café ODEON Social.

Den oprindelige tanke bag Little Library er at bygge fællesskab, inspirere læsere og udvide adgangen til bøger. Læs meget mere om Little Libraries her: https://www.odensebib.dk/biblioteker/littlelibraryforboern/om

Tak til Odense Hovedbibliotek

Vi i ODEON er helt vilde med meningsfyldte samarbejder. Derfor vil vi også gerne sige en stor tak til Odense Hovedbibliotek, som har sponsoreret bøger til caféen gennem konceptet Little Library.

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere