ODEONs-Sangklub_hojskole-sangbogen

ODEONs Sangklub

Mandag, 10. Okt. 2022 - Kl. 16:30 - 17:30 Dørene åbner kl. 10:00 Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Byens Scene i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON

Alle er meget velkommen i ODEONs Sangklub, som afholdes en gang hver måned. Hver eneste gang inviterer vi en kendt fynbo med som vært for eftermiddagens sange.

Det foregår hver gang på Byens Scene, og det er ganske gratis at deltage. Så det er bare at komme ind og have en hyggelig time med os andre.  Byens Scene ligger i ODEONs foyer, hvor der er højt til loftet og plads til alle.

Eftermiddagens gæst skal udvælge seks/syv sange med udgangspunkt i Højskolesangbogen. Vi synger sammen sangene og hører begrundelsen for valget af sange. Vi stiller sangbøger til rådighed, så det eneste du skal medbringe er dit gode humør.

Vi har selskab af violinisten Hanne Askou, som er diplomuddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium i Odense. En del af studieårene tilbragte hun på Sibelius Akademiet i Helsinki og fortsatte siden her med post graduate studier. Efter videregående studier i solistklassen med studieophold bl.a. i Rom og Athen, debuterede hun ved en anmelderrost og radiotransmitteret debutkoncert som solist med Odense Symfoniorkester i Poul Ruders’ 1. violinkoncert.

Obs. Arrangementet er gratis!

Dagens gæst: Information kommer.

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere