kreakafe-lanterne_juli_2024-1717408576

KreaKafé: Lanterner af Genbrugsglas

Mandag 1. jul - Lørdag 6. jul 2024 Flere spilletider Gratis Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense
Arrangør
ODEON

Skab Smukke Lanterner af Genbrugsglas

Er du klar til en kreativ sommerdag fyldt med hygge og kreativitet? Så kom og vær med, når ODEON holder KreaKafé i den første uge af juli! Vi inviterer alle, store som små, til at dekorere smukke lanterner af genbrugsglas – perfekte til at skabe en stemningsfuld atmosfære i haven eller i stuevinduet.

Slip kreativiteten løs

Hos ODEON har vi gjort klar til en uforglemmelig og kreativ uge. Vi har fundet dekoreringspapir, decoupagelim og et udvalg af farverige servietter frem, så du kan slå dig ned og gå i krig med at skabe unikke lanterner. Uanset om du er en erfaren DIY-entusiast eller bare vil bruge tiden på noget sjovt sammen med venner og familie, er du velkommen.

Gør genbrug til kunst

Brug af genbrugsmaterialer er en fantastisk måde at være bæredygtig på, og hvad er mere oplagt end at forvandle gamle glas til smukke lanterner? Medbring dine egne genbrugsglas, hvad enten det er gamle syltetøjsglas eller andre glasbeholdere, og giv dem nyt liv med din egen personlige dekoration. Har du ikke nogen glas derhjemme? Ingen problem! I caféen kan du købe genbrugsglas for kun 10 kr. stykket.

Alle er velkomne

Det er gratis at deltage i KreaKaféen, og alle er velkomne. Kom alene, tag en ven med, eller kom med hele familien – der er plads til alle, og vi garanterer en hyggelig og kreativ atmosfære. En oplagt mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen, møde nye mennesker og dele ideer og inspiration.

Praktiske oplysninger

KreaKafé med lanterne finder sted fra den 1. til den 6. juli fra kl. 11-16 i Café ODEON Social. Du kan komme forbi når som helst i løbet af dagen, og det kræver ingen tilmelding at deltage. Der er masser af tid til at dykke ned i dine kreative projekter og nyde en kop kaffe eller en lækker snack.

Om ODEONs KreaKafé

Vi elsker kreative projekter, og i Café ODEON Social har vi de perfekte rammer til, at du kan sidde og sysle med lim, saks, tegninger og meget andet. Du slipper for rodet derhjemme, og kan gøre en tur ud af det sammen med venner og familie.

Vi holder løbende forskellige kreative dage i og omring caféen, og det er som udgangspunkt altid gratis at deltage. Der vil hver uge i sommerferien være fokus på noget nyt indenfor den kreative verden samt masser af hygge. Hold dig opdateret på vores hjemmeside for flere KreaKaféer.

Se alle

Spørg Kristian Show

Lørdag 22. jun 2024 - Kl. 11:00 - 11:45

Programmet Spørg Kristian har på rekordtid opnået stjernestatus på DR Ramasjang. Nu kan du opleve en liveudgave i ODEON den 22. juni 2024

Se event
sporg-kristian-show_juni_2024

KreaKafé: Grønne genbrugs-urtepotter

Mandag 8. jul - Lørdag 13. jul 2024

Elsker du at være kreativ, og vil du gerne give dine potter et personligt touch? Så er uge 28 i Café ODEON Social noget for dig!

Se event
kreakafe-potter_juli_2024-1717409794

Få den fulde oplevelse

Odeon_Store-Sal---groenne-saeder

Store Sal

Vi anbefaler, at du tjekker vores salsplan forud for køb af billetter og inden dit besøg. På den måde, kan du bedst muligt orientere dig om, hvor du helst vil sidde i salen, og om der eventuelt skulle være forbehold forbundet med dine pladser.

Se salsplanen
haender_buffet_mad_fade_tallerken_december_2023

Spis i ODEON

På vores matrikel finder du tre spisesteder, som er et besøg værd i forbindelse med dit arrangement i ODEON. Du har både mulighed for at spise i Restaurant Schiøtz, Café ODEON Social og på Comwell H.C. Andersen Hotel.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere