Manifest - Mad med omtanke kræver planlægning
I Café ODEON Social serverer vi mad med omtanke. Det er vores mål at forkæle vores gæster med kvalitetsmad produceret med tanke for miljø og vores fælles fremtid.
Omtanke for os handler om at tage ansvar og have tydelige køkkenfaglige holdninger til den måde, vi tilbereder vores mad på, og ikke mindst den måde vi handler på i hverdagen.
Det betyder også, at vi planlægger vores SocialMenu efter, hvor mange gæster, som kommer. Derfor bestiller man som gæst en SocialMenu forud for et arrangement i ODEON, da dette er med til at reducere antallet af udeblivelser, og i sidste ende reducere mængden af madspild.
Ligeledes er vores SocialMenu baseret på en bæredygtig tankegang sammensat efter sæsonens råvarer. Menuen serveres på et buffetbord, hvor man som gæst henter derfra og medtager til eget bord. Der vil altid være en vegetarisk udgave, men det er ikke muligt at lave særbestillinger eller ændre indholdet i en ret ved eventuelle allergener.