Maria Jencel

"112 for knuste hjerter" – med Maria Jencel

Tirsdag 14. feb 2023 - Kl. 19:30 - 21:00 120 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Nej
Spillested
Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense
Arrangør
ODEON
Udbyder
Ticketmaster
Kørestolspladser via

Kontakt Ticketmaster på 38481633 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Buffet i Café ODEON Social


Vil du nyde en buffet i afslappede rammer inden forestillingen?

Bestil buffet

Foredrag ”112 for knuste hjerter” – med Maria Jencel

Når dit hjerte er blevet knust, føler du måske, at du står midt i en bilulykke. At hele verden er smadret omkring dig, og du forstår ikke helt, hvad der er sket, og hvordan det kunne gå så galt.

Havde det været en rigtig bilulykke, ville du ringe 112, så en ambulance kunne komme og redde dig. Men der er intet nødnummer, du kan ringe til, når dit hjerte er knust. 

Et knust hjerte kan medføre både fysiske og psykiske symptomer, som f.eks. søvnløshed, manglende appetit, hukommelsesbesvær og tankemylder. Alligevel er der en tendens til, at samfundet undervurderer hjertesorgen. 

Dette har Maria Jencel prøvet at gøre op med i bogen og podcasten “112 for knuste hjerter”, hvor hun åbent beskriver den sorg, man kan opleve i forbindelse med et knust hjerte.

Hjertesorg kan inddeles i fire faser: chok, sorg, bearbejdning og styrke. Maria Jencel prøver gennem personlige fortællinger samt gode råd, der bygger på egne erfaringer og forskning om, hvad der sker i kroppen og sindet, at gøre hendes lyttere klogere på sig selv og deres sorg.

Kom til foredrag med Maria Jencel, og få redskaber til at komme gennem de svære følelser og ud på den anden side, hvor alt bliver godt igen. 

Måske endda bedre end før hjertesorgen. 

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster