Fester og Selskaber

Du er her

Velkommen i ODEON

Skal du holde firmafest, konfirmationer eller noget helt tredje? Så har vi de perfekte rammer!

Vores unikke omgivelser, som fordeler sig udover 32.000 kvadratmeter, med lækre og hyggelige lokaler, er en ideel ramme for alle slags fester – vi kan være med til at give Jer en særlig og anderledes oplevelse. Vi sammensætter Jeres arrangement eller fest helt efter Jeres ønsker og vi står naturligvis med gode råd og vejledning igennem hele processen. Vi sørger gerne for al slags musik, underholdning, en tur med vægterne, Bondtema, faktisk er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvad vi kan arrangere for Jer. På denne måde slipper I for at bruge en masse tid samt resurser på dette. 

Vi har store og rummelige selskabslokaler med plads til 1.100 mennesker i bare et enkelt lokale. Ved at benytte ODEONs rammer samt vores servicemæssige kompetencer Odense og selvfølgelig Fyn byder på, opstår en unik mulighed for at sammensætte stemningsfulde arrangementer. Mulighederne er utallige og vi sørger for alt det praktiske

Vi ses i ODEON! Kontakt os på konference@odeonodense.dk eller ring på tlf. nr. 6614 7800.

 

Restaurant Schiøtz sørger for forplejningen

Restaurant Schiøtz er i tæt samarbejde med Smagen af Fyn, og de leverer forplejningen ud fra jeres ønsker til arrangementet. I ODEON er vores kokke meget fleksible i forhold til menusammensætning, og der tages derfor forbehold for specielle ønsker, allergier mm. Med fokus på de fynske sæsonbetonede og friske råvarer, sammensætter vores professionelle kokke årstidens retter, der byder på velsmagende madoplevelser i allerhøjeste grad. 

Vi garanterer for, at jeres tænder vil løbe i vand, når I ser synet af menuen og kan dufte de forskellige sammensætninger!  

 

Selskaber i Store Sal

Selskaber i Store Sal

Den smukke Store Sal er hjertet i ODEON med plads til 1.740 siddepladser eller op til 3.000 ståpladser. Salens unikke rammer med guldmalede vægge er oplagt til de store selskaber – ingen andre steder i landet kan man få samme stemning. Salen danner en særlig ramme om alt fra generalforsamlinger til firmafester og andre store begivenheder. 

Salen kan rumme op til 1.100 spisende gæster.

Restaurant Schiøtz

Restaurant Schiøtz

Ønsker I et mere afslappet firmaarrangement, så har vi på 1. etage Restaurant Schiøtz, der sammensætter særlige gastronomiske retter til særlige begivenheder. Restaurant Schiøtz har én af de bedste placeringer i ODEON, nemlig i spidsen af huset. Her kan man holde en mere hyggelig og afslappet firmafest, konfirmation eller et arrangement med plads til 200 gæster, mens man nyder den fantastiske udsigt til den nye bymidte - Thomas B. Thriges Gade, der på nuværende tidspunkt gennemgår en byudvikling.

Selskaber i mødelokaler

Selskaber i mødelokaler

I ODEONs 24 fleksible og topmoderne møde- og konferencelokaler er der også mulighed for at afholde arrangementer. Fleksibiliteten og deres højteknologiske AV- og IT- udstyr betyder, at lokalerne i ODEON nemt kan indrettes efter forskellige formål og antal gæster ved forskellige opstillinger af borde, stole og teknisk udstyr. Selvom lokalet er oplagt til møder og konferencer, kan indretningen danne ramme om hyggelige stunder, da ODEON har en professionel og fleksibel tilgang til sammensætningen. 

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2