MGP-Galla-show_marts_2023

MGP Galla Show er tilbage

Fredag 9. dec 2022 - Kl. 10:06

Et show for hele familien

Årets største fest for hele familien er tilbage! Og her er DU selvfølgelig også inviteret. De otte MGP-finalister spiller deres ørehængende hits, som bliver svære at få ud af hovedet igen. Årets show bliver alt andet end kedeligt. Det bliver festligt, det bliver farverigt og fuldstændig fantastisk.

MGP Galla Vender tilbage

Kom med til børnenes MGP, når børnestjernerne rejser rundt i landet med deres Galla Show. MGP Galla Show afholdes i år i ODEON lørdag formiddag.
Vi gør opmærksom på at det IKKE er TV-showet – det er MGP 2023 Galla Show.

Traditionen tro tager de dygtige og talentfulde deltagere på tourné og optræder sammen til en række fantastiske koncerter over hele landet. Odense er igen på tourplanen, de besøger os lørdag den 25/3.

Vi garanterer en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og glade børn – både på og foran scenen. Det vil også være muligt at få en autograf af deltagerne efter showet i foyéen.

Der vil være et stort dansegulv foran scenen.

Se- eller gense showet i Odense 2022

Læs mere og find billetter ti vores kalender

Tilmeld dig

ODEONs Nyhedsbrev

Vil du høre fra os, når vi har nye forestillinger, shows og foredrag i kalenderen? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Én til to gange om måneden sender vi informationer om vores nyeste arrangementer, gode tilbud, konkurrencer og meget mere ud til dig på mail.

Tilmeld dig
Mac-computer_crossaint_kaffe_brun-stol
Se alle