Fastelavnsboller

Vi gentager fastelavnssuccesen

Mandag 16. jan 2023 - Kl. 01:17

Fest for hele familien

Sidste år havde vi et brag af en fastelavnsfest, da over 100 glade gæster var med til at slå katten af tønden og spise lækre fastelavnsboller i Café ODEON Social. Vi gentager successen og inviterer til en fest for store og små, hvor vi igen slår katten af tønden, kroner årets kattekonge og –dronning og danser til live børnemusik fra scenen i caféen.

Er I klar til at smadre tønden, befri katten og få fingrene i slikket? Vi kæmper om det allersidste bræt, når vi skal slå katten af tønden og kåre en Social kattekonge og –dronning.

Når vi slår katten af tønden, deler vi alle børn op i forskellige aldersgruppe. Du kan derfor trygt tilmelde de helt små, som vi få deres helt egen tønde.

Aldersgrupperne deles op således:

  • 1 år til 4 år

  • 5-8 år

  • 9-13 år

Kåring af bedste udklædning og fede præmier

Uanset om du skal klædes ud som din yndlings superhelt, insekt eller måske dit største rock-idol, så er det her festen, hvor du får lov til at gå helt amok med udklædningen. Og det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af outfittet – uanset om du er barn eller voksen. Dagen afsluttes med kåring af den mest gennemførte udklædning, og der vil være lækre præmier til både voksne og børn.

Det får du

I prisen får du fastelavnsbolle, deltagelse i tøndeslagning – herunder kåring af årets kattedronninger og kattekonger, børneunderholdning med sang og musik, slikpose samt muligheden for at vinde fede præmier, når vi finder årets bedste udklædninger – både blandt voksne og børn.

Læs mere og køb billetter her

Se alle
TILMELD DIG

ODEONs Nyhedsbrev

Vil du høre fra os, når vi har nye forestillinger, shows og foredrag i kalenderen? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Én til to gange om måneden sender vi informationer om vores nyeste arrangementer, gode tilbud, konkurrencer og meget mere ud til dig på mail.

TIlmeld dig
Mac-computer_crossaint_kaffe_brun-stol