Søren Rasted med tekst

Den grå side vender tilbage

Onsdag 21. sep 2022 - Kl. 02:59

Om Den grå Side

Den Grå Side er Danmarks største live podcast-turné nogensinde.
Sex, humor og drengesnak er omdrejningspunktet for podcasten, hvor man som lytter sidder med ved bordet, når kendte danske artister, komikere, værter og skuepillere, læser erotiske historier op fra de gamle Ugens Rapport blade.

Søren Rasted og co. vender tilbage

Du kan godt begynde at glæde dig til, at Søren Rasted og en række af de skarpeste personligheder fra den danske underholdningsbranche igen indtager de skrå brædder i ODEON.

Efter en kæmpe succes i 2022, har All Things Live, som er arrangøren bag Den Grå side Live, valgt at booke endnu et show i Odense, som du kan opleve i marts 2023 i ODEON.

Til Den Grå Side live inviteres publikum ind til en aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og co. deler ud af de mest bemærkelsesværdige fortællinger fra de gamle "Ugens Rapport" blade.

Showet er delt op i to akter, hvoraf den første byder på Den Grå Side-fællessang samt præsentation af medværterne, der læser aftenens første historier højt. Efter pausen, bliver det kun mere festligt, når publikum introduceres for den hemmelige special guest, som oftest er en legendarisk person med særlig tilknytning til aftenens lokation. Den Grå Side live er ganske enkelt det perfekte show og start på verdens bedste aften!

Billetsalget er i fuld gang, og det går som forventet stærkt, så er du interesseret i at være med til denne helt specielle aften i erotikkens tegn, så kan du bestille billetter til Den Grå Side Live her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Er du interesseret i at få direkte besked i indbakken, når vi har nye shows og forestillinger i kalenderen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så går du ikke glip af noget.

Vi sender i gennemsnit 2-3 mails om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af et nyhedsbrev.

Tilmeld dig ODEONs Nyhedsbrev her.

Se alle