Thure Lindhardt

Soirée Royale

Fredag 27. okt 2023 - Kl. 17:30 - 23:00 1415 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
ODEON
Udbyder
Ticketmaster

Soirée Royale med Thure Lindhardt & 4 retters menu

Nyd en aften med opera, klassisk musik, skønne fortællinger og ballet samt en 4-retters menu. Soirée Royale sammensætter det bedste fra kunstens og gastronomiens verden.

Skuespiller Thure Lindhardt er aftenens fortæller, akkompagneret af kapelmester og violinist Andreas Bernitt, vil de introducere gæsterne til aftenens univers og musikalske rejse.

 • Forestilling inkl. 4-retters menu

 • Bobler og snacks

 • 4-retters middag tilberedt af Comwells køkken

 • Særlig udvalgt vinmenu under middagen

 • Forestillingen Soirée Royale under middagen

Vær opmærksom på, at du kan komme til at dele bord med andre gæster.
Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Program

 • 17:30 Ankomst

 • 18:00 Snacks & bobler i foyeren

 • 18.30 Dørene til salen åbnes

  • Forret, nordisk tema

  • Hovedret, italiensk tema

  • Ost, fransk tema

  • Dessert, verdens tema

 • 23:00 Tak for i aften

Der vil være bar i salen under middagen, hvor det vil være muligt at tilkøbe vand, øl, drinks samt kaffe.

Om aftenen

I inviteres til en magisk aften, som vil føre jer ud på en rejse gennem den klassiske kunst og kultur. Kunsten kombineres med en tilhørende 4-retters middag. Se aftenens program nedenfor.

Snacks og bobler
Gæsterne ankommer til klassiske toner fra Copenhagen Strings, hvor der serveres snacks og bobler.
Efterfulgt af aftenens fortæller, Thure Lindhardt, som gennem en Grundtvigiansk monolog, akkompagneret af kapelmester og violinist, Andreas Bernitt, introducerer
gæsterne til aftenens univers og musikalske rejse.

Forret – Nordisk tema
Thure Lindhardt læser brudstykker af forskellige eventyr fra Skandinaviens største forfattere, såsom H.C. Andersen, Karen Blixen og Astrid Lindgren. Herefter fremfører Andreas Bernitt, akkompagneret af pianist og Copenhagen Strings, en musisk refleksion over de historiske fortællinger. Da aftenens musikalske rejse starter i Norden, vil musikken overvejende tage afsæt i de nordiske toner og melodier – både i form af Andreas Bernitts originale kompositioner, samt almenkendt nordisk musik.

Hovedret – Italiensk tema
Thure Lindhardt indleder denne afdeling, der står i kærlighedens, romantikkens og Italiens tegn. 

Andreas Bernitt fremfører derefter uddrag af store italienske værker, såsom ”Cavalleria Rusticana” af Pietro Mascagni, kendt fra bl.a. Godfather III og Raging Bull.

Afslutningsvis fremfører sopran fra Det Kgl. Teater, Sofie Elkjær Jensen, den smukke og kendte arie O Mio Babbino Caro af Giacomo Puccini fra Operaen Gianni Schicchi. Hun akkompagneres af Andreas Bernitt og Copenhagen Strings.

Ost – Fransk Tema
Scenen sættes for en forførende fransk boudoir atmosfære. Andreas Bernitt fremfører sange, som ”When a gypsy makes his violin cry” og ”El Tango de Roxanne”, akkompagneret af Copenhagen Strings. Thure Lindhardt leder os videre ind i en verden af fransk poesi, efterfulgt af Andreas Bernitt, som spiller den smukke ”Claire De Lune” af C. Debussy. Afslutningsvis præsenteres balletstjernen Wilma Giglio fra Den Kgl. Ballet, som danser ”Den Døende Svane” fra Dyrenes Karneval af den franske komponist C. Saint Saens, akkompagneret af Andreas Bernitt og Copenhagen Strings.

Dessert – Le Grande Finale – Verdens tema
Aftenens store finale, hvor gæsterne vil kunne opleve en varité af forskellige kendte og originale værker fra hele verden. I bedste 'Rottefængeren' stil vil Andreas Bernitt lede an til en forførende, sjov og alsidig musikalsk rejse gennem forskellige tidsperioder, musiske genre og kulturelle verdener. 

Her vil de store klassikere møde nutidens lydbilleder og man vil kunne opleve hvordan elementer fra Opera, ballet og klassisk musik smeltes sammen i et helt nyt univers. 

Se alle

Årets Reumert 2023

Søndag 11. jun 2023 - Kl. 19:00 - 21:30

Vær med til uddeling af Danmarks fornemste scenekunstpris og et brag af et show med fængende indslag fra året, der gik på de danske scener.

Se event
Silas Holst modtager Årets Reumert 2022 - Fotograf: Lasse Lagoni

Dirty Dancing

Fredag 23. jun - Tirsdag 27. jun 2023

Glæd dig til at opleve kærlighedshistorien mellem Johnny Castle og Baby, når Dirty Dancing rammer Odense Teater i juni 2023 med Silas Holst og Mathilde Norholt i hovedrollerne.

Se event
Odense-teater_Dirty-Dancing_juni_2023

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Ticketmaster