Billede af dronning margrethe med ryggen til i en teatersal

Musicalen Margrethe

Torsdag 17. aug - Søndag 20. aug 2023 Flere spilletider 245-795 DKK Læs gældende regler og vilkår
Nummerede siddepladser
Ja
Spillested
Store Sal i ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Arrangør
Mikkel Rønnow Musicals i samarbejde med H. C. Andersen Festival og Toca Records
Udbyder
Billetlugen
Kørestolspladser via

Kontakt Billetlugen på 70263267 for køb af handicap- og ledsagerpladser.

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde en buffet i afslappede rammer inden forestillingen?

Bestil buffet
Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Vil du sikre dig bord i Restaurant Schiøtz inden forestillingen, så bestil din koncertmenu her.

Bestil koncertmenu

Vær med når vi fejrer H.M. Dronning Margrethe 2. med en ny storslået dansk musical i ODEON.

En jubilæumsforestilling, hvor vi med nykomponeret musik og spektakulær scenekunst er med på Dronningens livsrejse og i nedslag følger regentens 50 år på den danske trone.

H.M. Dronning Margrethe 2. har elsket at se teater, ballet og opera, siden hendes far, Kong Frederik 9., tog hende med i Det Kongelige Teater som barn. I årenes løb har Dronningen skabt kostumerne og scenografien til adskillige forestillinger.

Derfor bliver majestætens kærlighed til teatret en helt naturlig del af musicalen. Men jubilæumsforestillingen bliver meget mere end det. I en musikalsk mosaik fortælles Dronningens livshistorie på helt nye måder. 

Fra prinsessens fødsel kort efter Hitler-Tysklands besættelse af Danmark i april 1940.  Over en glad barndom til den livsforandrende grundlovsændring i 1953, hvor Margrethe som trettenårig bliver tronfølger.

Forelskelsen og ægteskabet med Prins Henrik. Et familieliv i pressens søgelys. Kunstkritikerne og den hårde behandling af Prins Henrik. Afskeden med dem, man elsker. Passionen for arkæologi, litteratur og kunst. 

Musicalen Margrethe bliver en enestående fortælling, der fletter H.M. Dronning Margrethes historie sammen med Danmarks historie fra 1940 til i dag. En gribende historie om skæbne, pligt, arv og et helt kongerige. Om Dronningens kærlighed til Danmark og danskernes kærlighed til hende.

”I sine nytårstaler bruger Dronningen ofte udtrykket hjertevarme. For os handler det om at skabe netop en hjertevarm musical, som med respekt hylder hele Danmarks Dronning,” fastslår Lasse Aagaard, Thomas Høg og Sune Svanekier, der lige nu komponerer musikken og skriver tekster til musicalen.

Høg Aagaard Svanekier lover en musical af internationalt format. De tre har en stribe anmelderroste forestillinger bag sig blandt andet musicalen Jordens Søjler på og Skammerens Datter på Østre Gasværk. Instruktør Mads M. Nielsen står for iscenesættelsen mens Mikkel Rønnow er dirigent. 

Musicalen Margrethe får urpremiere på Det Kongelige Teater, Gamle Scene, 23 juni 2023. Efter forestillinger på nationalscenen på Kongens Nytorv i København opføres den i august 2023 i forbindelse med H. C. Andersens Festivals i ODEON i Odense, og fra 25. august 2023 kan århusianerne opleve musicalen i Musikhuset Aarhus.

En stor musical med 24 skuespillere og 18 musikere

Tre forskellige skuespillere går på scenen som H.M. Dronning Margrethe 2 i forskellige perioder af hendes liv. Rollelisten offentliggøres i foråret 2022.
Forestillingen produceres af Mikkel Rønnow Musicals i samarbejde med blandt andre H.C. Andersen Festivals og TOCA Records.

Se alle

Pretty Woman – The Musical

Torsdag 17. nov - Søndag 20. nov 2022

Pretty Woman – The Musical er en forrygende, morsom og hjertegribende romantisk musical med en perlerække af nye, rockede Bryan Adams-ballader, som fremkalder søde minder fra 90’erne.

Se event
Pretty-woman-the-musical_november_2022

I Will Always Love You Dinner Show

Lørdag 14. jan 2023 - Kl. 18:00 - 22:00

Nu får du mulighed for at opleve Andrea Lykke synge alle Whitney Houstons største hits i det eksklusive tribute show "I Will Always Love You Dinnershow".

Se event
Andrea Lykke som Whitney Houston

Løvernes Konge

Lørdag 21. jan 2023 - Kl. 19:30 - 21:30

Tag med på en musikalsk rejse blandt de største hits fra “Løvernes Konge” skrevet af Sir Elton John og Hans Zimmer, præsenteret af soloartister fra Cinema Festival Symphonics.

Se event
Lovernes-konge_januar_2023

Frozen Ice Show

Fredag 10. feb 2023 - Kl. 19:30 - 21:30

Frozen fortryller dette imponerende iceshow med et stort ensemble af dygtige sangere, artister og internationale akrobater på skøjter.
Iscenesat i et imponerende LED-scenedesign!

Se event
Frozen ice show

Andrew Lloyd Webber Musical Galla

Søndag 19. mar 2023 - Kl. 20:00 - 22:00

Oplev uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker såsom The Phantom of the Opera, Cats og Jesus Christ Superstar i det store gallashow i ODEON.

Se event
Kvinde i hvid kåbe synger fra scene

Jersey Boys

Torsdag 4. maj - Lørdag 6. maj 2023

Næsten 20 år efter verdenspremieren får et dansk publikum nu endelig mulighed for at se Broadway-succesen JERSEY BOYS.

Se event
Jersey-Boys_maj_2023

Få den fulde oplevelse

Tallerken-svampe-koncertmenu_restaurant-schiotz

Koncertmenu i Restaurant Schiøtz

Når du skal til koncert, foredrag eller noget helt tredje, har du muligheden for at starte aftenen med en 3-retters menu i Restaurant Schiøtz.

Læs mere
Cafe-odeon-social_buffet

Buffet i Café ODEON Social

Vil du nyde et godt måltid mad i afslappede rammer, så bestil buffet på alle de aftenener, hvor vi har arrangementer i ODEON.

Læs mere
Kold-ol_nempause

NemPause i ODEON

Få adgang til vores lukkede NemPause-område i Restaurant Schiøtz, hvor vi serverer ad libitum drikkevarer i pausen.

Læs mere
Hotel-comwell-h-c-andersen-odense-vaerelse_gron-vaeg

Overnatning

I samarbejde med Comwell, er ODEON i stand til at tilbyde dig de bedste overnatningsmuligheder i forbindelse med din koncert, messe eller konference i Odense.

Læs mere
Køb billet hos Billetlugen